Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds er en fremtrædende og velrespekteret cannabisfrøbank fra Holland. De startede for 20 år siden som en tæt gruppe venner, der dyrkede cannabis og eksperimenterede med at lave deres egne krydsninger.
Med tiden fik de masser af erfaring og deres kompetencer steg drastisk, og de udviklede metoder, der gjorde processen meget mere succesfuld og effektiv.
Det varede ikke længe, før deres egne cannabiskrydsninger begyndte at få fodfæste lokalt. Deres venner var vilde med deres genetik, og venners venner gav også positive tilbagemeldinger: Folk begyndte at efterspørge frø. Det næste logiske skridt var derfor at begynde at producere frø og distribuere deres genetik. Dette skete i 2008 i Amsterdam, da de grundlagde Royal Queen Seeds, som i dag er en af de førende aktører inden for cannabisfrø.
Royal Queen Seeds har et imponerende stort sortiment af forskellige spændende, nye såvel som old-school klassiske sorter, der inkluderer både fotosensitive og autoblomstrende varianter. Med en omhyggelig avlsproces og en konsekvent høj kvalitet af deres frø, har de opbygget en stor global kundebase, der omfatter både hobby- og professionelle dyrkere. Deres genetik har opnået flere priser og anerkendelser inden for cannabisindustrien og er fortsat et velkendt navn for dem, der søger pålidelige, kvalitetsfrø til deres projekter.
Deres udvalg indeholder både klassiske favoritter og unikke, eksotiske cannabissorter.
Særlig kendte og populære er deres autoblomstrende feminiserede (AutoFem) frø. Nogle af deres signatursorter inkluderer "Northern Light Automatic", "Royal Dwarf", "Amnesia Haze Automatic" og "Royal AK Automatic".
Kvalitet er en hjørnesten for Royal Queen Seeds. Hvert enkelt frø i deres sortiment udvælges omhyggeligt og gennemgår strenge tests for at sikre optimal spiring, genetisk stabilitet og generel vitalitet. Virksomheden garanterer, at deres frø giver de bedste muligheder for at udvikle sig til sunde og stærke planter, uanset om det er til personlig brug eller kommerciel dyrkning.
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen