Amnesia Haze Automatic

Feminized Autoflowering
Sativa effect
Strong Aroma

74,95 kr.559,95 kr.

Amnesia Haze Automatic cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en Sativa-dominant sort, der blev skabt i Holland i 1990’erne.

Den bliver undertiden også kaldt Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze og er en klassisk Sativa, der er populær verden over. Et must-try for enhver Sativa-elsker!

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
202,95 kr.
299,95 kr.
559,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse (producentens egne ord)

Amnesia Haze, avlet i Holland i 1990’erne af Hy-Pro Seeds under navnet “Amnesia”, har en masse andre navne. Ligegyldigt, om du kender hende som den originale Amnesia, Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze, eller et fuldstændig andet navn, så kan vi alle være enige om denne Sativa-dominerede sorts helt åbenlyse potens.

Det eneste negative ved en Sativa, som Amnesia er, kan være, at de tager længere tid ,før de blomstrer – omkring 11 – 12 uger i gennemsnit. Erfaringer viser dog, at nogle fænotyper først er blevet færdige med blomstring efter hele 20 uger! Dette er simpelthen alt for lang tid for en hjemmedyrker. Derudover kan hun blive ret høj, hvilket er endnu et problem, som især indendørsdyrkere ikke er i stand til håndtere. Netop derfor har vi udviklet Amnesia Haze Automatic, som er løsningen på disse problemer. Vores udgave tilbyder den samme euforiske high og krydrede søde smag som den originale Amnesia, men med en markant mindre dyrkningstid og lavere højde. På den måde kan både begyndere og mere erfarne dyrkere gå i gang med denne automatisk blomstrende sort uden problemer.

Den største automatisk blomstrende sort?

Indendørs vil hun modnes fra frø til blomst på ca. 80-85 dage. I løbet af denne tid kan hun blive ret stor for en automatisk blomstrende sort med en højde på mellem 50–100cm. Dette er et klart tegn på hendes Sativa-genetik – høje planter med store, tynde blade, og lange blomster.

Meget lig den originale Amnesia gror Amnesia Haze Automatic livligt og tilbyder et stort udbytte af tågede blomster af høj kvalitet. Udbyttet kan komme op på 180 gram/plante udendørs, men den vil ligge på hele 400 gram/m2 indendørs. Hun er således en af de automatisk blomstrende sorter med større udbytte end normalt. Amnesia Haze Automatic kan godt lide at få godt med næring, men det er vigtigt, at hun ikke får for meget af det gode, da Haze-sorter ofte er følsomme over for næringsstoffer.

Amnesia Haze Automatic har en lang blomst, der minder om en rævehale, og som udsender en jord- og citrusagtig aroma, som kun bliver bedre, så snart blomsten er modnet. Alt i alt har hun en klassiske aroma, smag og virkning, som man allrede kender det fra Amnesia, men som nu er blevet et langt mere realistisk projekt at kaste sig ud i for den almene hjemmedyrker.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 20% Indica / 50% Sativa / 30% Ruderalis

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 50-100 cm (indendørs) 100-120 cm (udendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 77-85 dage

Udbytte: 130-180 g/plante (udendørs) 350-400 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 18%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): FXOLU9U585 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen