Royal Dwarf

Feminized Autoflowering
Balanced effect
Cup Winner
Short height

44,95 kr.2.649,95 kr.

Royal Dwarf cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en prisvindende Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Skunk og Ruderalis.

Den har naturligvis fået navnet Royal Dwarf, da den er dværg-agtig i størrelsen (40-60 cm høj), hvilket også gør den til Royal Queen Seeds mindste sort.

Det er en fantastisk Skunk, og en stabil favorit til udendørs dyrkning, der for hver sæson får en større skare af trofaste fans, der dyrker den år efter år.

Vælg pakkestørrelse
44,95 kr.
114,95 kr.
189,95 kr.
339,95 kr.
2.649,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Royal Dwarf er en fantastisk, hårdfør, lille-størrelse cannabis med en robust struktur og kort blomstringstid. Den har tillige et højt afkast dens størrelse taget i betragtning, og de krystalliserede topskud er kompakte med en skøn aroma.

Den er grundet dens beskedne størrelse ideel til små indendørs arealer, og er perfekt diskret til udendørs dyrkning på f.eks. altanen, haven eller terrassen.

Som sagt er den velegnet til udendørs dyrkning, hvor den trives i klimaer som det danske. Det er svært ikke at blive begejstret for denne versatile og begyndervenlige sort, der tilmed er prisvenlig, og folk der prøver den én gang, har – ikke overraskende – tendens til at købe den hvert år efterfølgende.

Afkastet kan udendørs gå op til 80 g/plante og indendørs 200 g/m2 under optimale forhold.

Smagen og aromaen er udtrykt med strejf af friske blomster, Skunk og citrus.

Effekten er motiverende og opløftende, men samtidigt balanceret, idet den er dejligt beroligende og afslappende. Den er god til sociale sammenhænge og sjove stunder med vennerne.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 60% Indica / 10% Sativa / 30% Ruderalis

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Lille (40-60 cm)

Høsttidspunkt fra frø: 56-63 dage

Udbytte: 30-80 g/plante (indendørs 150-200 g/m2)

THC-indhold: 13%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): K728K63A12 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen