AUTOFLOWER FRØ

Hvis du vil i gang med at dyrke cannabisfrø og gerne vil høste så hurtigt som muligt, er de autoblomstrende frø et godt valg. De er nemme at dyrke, holder en diskret størrelse, og fordi de hverken er afhængige af årstiden eller lysmængden, blomstrer de hurtigt.

Herover kan du se vores store udvalg og læse mere om autoflower frø.

HVAD ER AUTOBLOMSTRENDE CANNABISFRØ?

Autoflower cannabisfrø – eller ‘autoblomstrende’ på dansk – er en relativt ny opfindelse indenfor cannabis-genetikken. De to største varianter inden for cannabis er de gamle kendinge Cannabis Indica og Cannabis Sativa. Der findes imidlertid en tredje, nemlig den autoblomstrende Cannabis Ruderalis.

For at skabe en autoflower laver avlerne en hybrid med Cannabis Ruderalis, hvilket gør den til en såkaldt autoblomstrende sort.

HVORFOR VÆLGE AUTOFLOWER FRØ?

Hovedpointen ved autoblomstrende cannabisfrø er, at planterne ”automatisk” går i blomst, når de er fuldvoksne. Dette sker normalt efter 3-4 uger i vækst, hvilket er i modsætning til almindelige – såkaldt fotosensitive – cannabisfrø (Indica/Sativa), som skal igennem både den vegetative fase og blomstringsfasen. Det er en vækstproces, der som regel tager mindst tre måneder. Derudover skal du tillægge både tørrings- og hærdningstid, som er yderligere tre uger.

De fotosensitive cannabisfrø har brug for 12 timers mørke i døgnet for at påbegynde deres blomstring. Med andre ord er denne type afhængig af årstiden og dagslængden – og det tager derfor noget længere tid med dyrkning af denne frem for autoflower frø.

Autoblomst skunkfrø er rigtige for dig, hvis:

– du vil have hurtige afgrøder
– du ønsker en diskret udendørs sort
– du vil dyrke i vindueskarm, altan eller steder med lidt plads
– du vil minimere risikoen for mug og råd i dine afgrøder som følge af efterårsvejret.
– du vil have mulighed for at dyrke 2 cyklusser på én sæson.
– du vil have et ukompliceret indendørs setup – ingen skift af dagslængde, pærer etc.

Er du interesseret i en anden type cannabisfrø, kan du se hele vores udvalg af cannabisfrø her.

AUTOFLOWER GROW GUIDE

Uanset om du gror almindelige cannabisfrø eller autoflower frø, vil vi anbefale at starte enhver dyrkning med forspiring. På den måde går spiringsprocessen hurtigere, og der er færre ting, der kan gå galt. Herefter kan du nemt så frøet i en potte, når det er spiret.

Når du skal til at plante frøet, skal du naturligvis have fat i noget jord. Du kan som udgangspunkt bruge de fleste typer af universal pottejord, men hvis du vil give dine planter de bedste vækstbetingelser, vil vi anbefale, at du vælger en god og luftig pottejord. Gennemluftet jord er nemlig vigtigt for at få en ordentlig rodudvikling. Derfor anbefaler vi også, at du løsner jorden i bunden af plantehullet, hvis du planter direkte i jorden udendørs, da du så sikrer, at jorden er gennemluftet.

Modsat de fotosensitive sorter har autoflower frø ikke brug for så mange næringsstoffer. Derfor er det vigtigste at have fokus på en god og luftig jord.

Ift. vanding af planterne er det vigtigt, at du ikke vander for ofte og for meget. Mange af os har tendens til gerne at ville vande ofte – og rigeligt ad gangen – for at give planten de bedste muligheder for vækst. Med cannabisplanten skal du dog være varsom, da den risikerer at dø, hvis du overvander den. Du kan med fordel vente med at vande din plante, til jorden er tørret ud. På den måde ved du, at den trænger til vand igen.

Når dine planter er plantet, er næste step mest af alt tålmodighed. Hold løbende øje med dine planter, indtil de får blomster og er klar til høst.

AUTOFLOWER SKUNKFRØ UDENDØRS OG INDENDØRS

Autoflower skunkfrø kan dyrkes både indendørs og udendørs, fordi de netop ikke er afhængige af en specifik mængde lys.

De autoblomstrende cannabisfrø er især en fordel udendørs, og kan varmt anbefales, da du ikke skal vente hele sommeren på afgrøder, men kan høste efter få måneder. Dette er især en enorm fordel på de nordiske breddegrader.

Grundet deres korte vækstperiode bliver autoblomstrende cannabis tilmed langt mindre i højden, mindre buskede og mere bastante og hårdføre i strukturen. På grund af den lave højde er de super velegnede til diskret kultivering i villahaven, altanen, vindueskarmen og til udendørs såkaldt guerilla-dyrkning.

AUTOFLOWER CANNABISFRØ ELLER SKUNKFRØ

Hvis du har læst teksten på denne side igennem, sidder du måske og undrer dig over, hvad forskellen på skunkfrø og cannabisfrø egentlig er – hvis der overhovedet er en forskel? Bare rolig, i så fald er du ikke alene.

Cannabis er den overordnede sort, som andre sorter, såsom skunk og hamp, stammer fra. I Danmark har vi dog en tendens til at kalde alle slags cannabisfrø for skunkfrø, selvom det i virkeligheden forholder sig lige omvendt. Det er grunden til, at vi i denne tekst både har brugt termerne cannabisfrø og skunkfrø.

 • Filters
 • Sort by:
 • POPULÆR
  + Speed Auto 169,00 DKK2.649,00 DKK

  + Speed Auto cannabisfrø fra Sweet Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en Critical Mass og en Speed Devil #2 Auto. Begge forældre er udvalgt for deres bemærkelsesværdige energiske vækst og korte blomstringstid.

  Resultatet er en 3. generations cannabis, der er super hurtigvoksende, og som kan være klar til høst helt ned til 7 uger efter spiring.

  OBS:
  3-pakke indeholder 1 ekstra GRATIS frø!
  5-pakke inderholder 2 ekstra GRATIS frø!

  Vælg pakkestørrelse
 • TOP SORT
  Cannabisfrø Sensi Seeds Afghan #1 Automatic
  Cannabisfrø Sensi Seeds Afghan #1 Automatic
  Afghani #1 Automatic 329,00 DKK569,00 DKK

  Afghan #1 Automatic cannabisfrø fra Sensi Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning af en Afghani #1 og en Ruderalis.

  Takket være denne autoblomstrende version, er det muligt at nyde alle de forbløffende egenskaber fra en utrolig Indica på kortere tid end sædvanligt.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  AK47 Auto Nordland Seeds
  AK47 Auto Nordland Seeds Indendørs
  AK-47 Auto 45,00 DKK1.749,00 DKK

  AK-47 Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, afledt fra krydsning mellem 3 Sativaer fra henholdsvis Sydamerika, Mexico og Thailand, samt en Indica fra Afghanistan. Præcis hvilke sorter, der er indgået i krydsningen, forbliver dog en hemmelighed.

  AK-47 er en prisvinder, der går tilbage til 90erne, og dens fortsatte popularitet og internationale anerkendelse vidner om den høje kvalitet og fremragende effekt. Denne autoblomstrende version gør det muligt for alle at dyrke denne legende, ikke blot indendørs, men også udendørs i nordisk klima.

  Vælg pakkestørrelse
 • Alpha King Auto 59,00 DKK2.499,00 DKK

  Alpha King Auto cannabisfrø fra Christiania Seeds er en autoblomstrende Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem den berømte AK-47 og Lowryder.

  Vælg pakkestørrelse
 • Amnesia Haze Automatic 75,00 DKK562,50 DKK

  Amnesia Haze Automatic cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en Sativa-dominant sort, der blev skabt i Holland i 1990’erne.

  Den bliver undertiden også kaldt Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze og er en klassisk Sativa, der er populær verden over. Et must-try for enhver Sativa-elsker!

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Cannabisfrø-xdinafem-amnesia-xxl-auto-_x.jpg.pag
  Cannabisfrø-dinafem-Amnesia_XXL_Auto2
  Amnesia XL Auto 45,00 DKK1.749,00 DKK

  Amnesia XL Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved at krydse en Original Amnesia med en Original Amnesia Auto.

  Resultatet er af høj kvalitet og en sikker favorit hos enhver Sativa-elsker og andre, der ønsker højt udbytte i en fart.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto (Dane's) White Pineapple 120,00 DKK

  Dane’s White Pineapple Auto eller DWPA er resultatet af flere års arbejde.

  Vi startede med at blande en hun White Rhino med en Blue Streak han, sorten blev til Blue Rhino som vi så blandede med en Auto White Dwarf.

  Det blev til Dane Strains flagskib, Dane’s White Pineapple, som vi blev så glade for at vi lavede en auto-variation af den.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Acid 199,00 DKK569,00 DKK

  Auto Acid cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, og er en krydsning mellem Acid og Ruderalis.

  Ligesom dens storesøster, Acid, er det en balanceret Diesel-hybrid med en inspirerende, energisk – lettere trippy – effekt, der er god til medicinske formål, navnlig smertelindring.

  Vinder af 3. pladsen i kategorien ”Indendørs” ved Copa THC Valencia , 2016.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Cannabisfrø Pyramid Seeds Amnesia Gold Autoflowering 1
  Cannabisfrø Pyramid Seeds Amnesia Gold Autoflowering
  Auto Amnesia Gold 129,00 DKK199,00 DKK

  Auto Amnesia Gold cannabisfrø fra Pyramid Seeds er en Sativa-dominant sort afledt fra krydsning mellem en Amnesia Haze, en Lennon og en Ruderalis.

  Resultatet er en autoblomstrende hybrid, der besidder attraktive egenskaber over hele linjen, men er særlig bemærket for dens fortræffelige smag og aroma, høje udbytte og kraftige effekt.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Skunkfrø Auto Banan Blaze Dutch Passion cannabisfrø
  Skunkfrø Auto Banan Blaze Dutch Passion cannabisfrø
  Auto Banana Blaze 119,00 DKK1.849,00 DKK

  Auto Banana Blaze cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica-dominant sort, og er kort sagt auto-versionen af deres fabelagtige Banana Blaze.

  Den gør sig særligt bemærket for sine old-school, søde og frugtige smage, der utvivlsomt vil henrykke selv de mest kræsne connoisseurs.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blackberry Kush 235,00 DKK459,00 DKK

  Auto Blackberry Kush cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica-dominant sort, der stammer fra krydsningen mellem en Blueberry og en hårdfør, mørkfarvede Kush.

  Resultatet er en autoblomstrende hybrid der kombinerer den fortræffelige smag og aromatiske karakteristika fra Blueberry med potensen fra Kush-sorten.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blackberry Moonrocks 199,00 DKK549,00 DKK

  Auto Blackberry Moonrocks cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Blue Moonrock, Blackberry Kush og Blueberry Banana.

  Resultatet er en potent, frugtig cannabis, der er en fryd for sanserne.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Dane Strains Auto Blue Dwarf regulære cannabisfrø (2)
  Dane Strains Auto Blue Dwarf regulære cannabisfrø (2)
  Auto Blue Dwarf 120,00 DKK

  I Auto Blue Dwarf krydset har vi taget to af vores favorit autosorter:

  Vi blandede derfor MDanzig’s Blue Streak med en auto white dwarf, der resulterede i en noget større plante med et ubeskriveligt større afkast.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blue Widow 120,00 DKK

  En helt specielt (White Widow Core Cut) vi har fået fat i. Som vi har blandet med vores Blue Dwarf.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blueberry 235,00 DKK459,00 DKK

  Auto Blueberry cannabisfrø fra Dutch Passion er en feminiserede, autoblomstrende sort, fremavlet ved en krydsning mellem en Blueberry og en Ruderalis.

  Det er auto-versionen af den verdenskendte Blueberry: Potent, højtproducerende og med masser af fremragende organoleptiske kvaliteter.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  AutoBrooklyn-Sunrise-Dutch-Passion-cannabisfroe
  Cannabisfrø Auto Brooklyn Sunrise Dutch Passion
  Auto Brooklyn Sunrise 199,00 DKK389,00 DKK

  Auto Brooklyn Sunrise cannabisfrø fra Dutch Passion er en feminiserede, autoblomstrende sort fremavlet ved krydsningen af en udvalgt stikling af Diesel, kendt som ”Brooklyn”, og en AK-47 Auto fra New York.

  Resultatet er en hybrid, der lever op til sit navn, og afspejler amerikansk cannabis’ høje kvalitet og rigdom.

  Vælg pakkestørrelse

AUTOFLOWER FRØ

Hvis du vil i gang med at dyrke cannabisfrø og gerne vil høste så hurtigt som muligt, er de autoblomstrende frø et godt valg. De er nemme at dyrke, holder en diskret størrelse, og fordi de hverken er afhængige af årstiden eller lysmængden, blomstrer de hurtigt.

Herover kan du se vores store udvalg og læse mere om autoflower frø.

HVAD ER AUTOBLOMSTRENDE CANNABISFRØ?

Autoflower cannabisfrø – eller ‘autoblomstrende’ på dansk – er en relativt ny opfindelse indenfor cannabis-genetikken. De to største varianter inden for cannabis er de gamle kendinge Cannabis Indica og Cannabis Sativa. Der findes imidlertid en tredje, nemlig den autoblomstrende Cannabis Ruderalis.

For at skabe en autoflower laver avlerne en hybrid med Cannabis Ruderalis, hvilket gør den til en såkaldt autoblomstrende sort.

HVORFOR VÆLGE AUTOFLOWER FRØ?

Hovedpointen ved autoblomstrende cannabisfrø er, at planterne ”automatisk” går i blomst, når de er fuldvoksne. Dette sker normalt efter 3-4 uger i vækst, hvilket er i modsætning til almindelige – såkaldt fotosensitive – cannabisfrø (Indica/Sativa), som skal igennem både den vegetative fase og blomstringsfasen. Det er en vækstproces, der som regel tager mindst tre måneder. Derudover skal du tillægge både tørrings- og hærdningstid, som er yderligere tre uger.

De fotosensitive cannabisfrø har brug for 12 timers mørke i døgnet for at påbegynde deres blomstring. Med andre ord er denne type afhængig af årstiden og dagslængden – og det tager derfor noget længere tid med dyrkning af denne frem for autoflower frø.

Autoblomst skunkfrø er rigtige for dig, hvis:

– du vil have hurtige afgrøder
– du ønsker en diskret udendørs sort
– du vil dyrke i vindueskarm, altan eller steder med lidt plads
– du vil minimere risikoen for mug og råd i dine afgrøder som følge af efterårsvejret.
– du vil have mulighed for at dyrke 2 cyklusser på én sæson.
– du vil have et ukompliceret indendørs setup – ingen skift af dagslængde, pærer etc.

Er du interesseret i en anden type cannabisfrø, kan du se hele vores udvalg af cannabisfrø her.

AUTOFLOWER GROW GUIDE

Uanset om du gror almindelige cannabisfrø eller autoflower frø, vil vi anbefale at starte enhver dyrkning med forspiring. På den måde går spiringsprocessen hurtigere, og der er færre ting, der kan gå galt. Herefter kan du nemt så frøet i en potte, når det er spiret.

Når du skal til at plante frøet, skal du naturligvis have fat i noget jord. Du kan som udgangspunkt bruge de fleste typer af universal pottejord, men hvis du vil give dine planter de bedste vækstbetingelser, vil vi anbefale, at du vælger en god og luftig pottejord. Gennemluftet jord er nemlig vigtigt for at få en ordentlig rodudvikling. Derfor anbefaler vi også, at du løsner jorden i bunden af plantehullet, hvis du planter direkte i jorden udendørs, da du så sikrer, at jorden er gennemluftet.

Modsat de fotosensitive sorter har autoflower frø ikke brug for så mange næringsstoffer. Derfor er det vigtigste at have fokus på en god og luftig jord.

Ift. vanding af planterne er det vigtigt, at du ikke vander for ofte og for meget. Mange af os har tendens til gerne at ville vande ofte – og rigeligt ad gangen – for at give planten de bedste muligheder for vækst. Med cannabisplanten skal du dog være varsom, da den risikerer at dø, hvis du overvander den. Du kan med fordel vente med at vande din plante, til jorden er tørret ud. På den måde ved du, at den trænger til vand igen.

Når dine planter er plantet, er næste step mest af alt tålmodighed. Hold løbende øje med dine planter, indtil de får blomster og er klar til høst.

AUTOFLOWER SKUNKFRØ UDENDØRS OG INDENDØRS

Autoflower skunkfrø kan dyrkes både indendørs og udendørs, fordi de netop ikke er afhængige af en specifik mængde lys.

De autoblomstrende cannabisfrø er især en fordel udendørs, og kan varmt anbefales, da du ikke skal vente hele sommeren på afgrøder, men kan høste efter få måneder. Dette er især en enorm fordel på de nordiske breddegrader.

Grundet deres korte vækstperiode bliver autoblomstrende cannabis tilmed langt mindre i højden, mindre buskede og mere bastante og hårdføre i strukturen. På grund af den lave højde er de super velegnede til diskret kultivering i villahaven, altanen, vindueskarmen og til udendørs såkaldt guerilla-dyrkning.

AUTOFLOWER CANNABISFRØ ELLER SKUNKFRØ

Hvis du har læst teksten på denne side igennem, sidder du måske og undrer dig over, hvad forskellen på skunkfrø og cannabisfrø egentlig er – hvis der overhovedet er en forskel? Bare rolig, i så fald er du ikke alene.

Cannabis er den overordnede sort, som andre sorter, såsom skunk og hamp, stammer fra. I Danmark har vi dog en tendens til at kalde alle slags cannabisfrø for skunkfrø, selvom det i virkeligheden forholder sig lige omvendt. Det er grunden til, at vi i denne tekst både har brugt termerne cannabisfrø og skunkfrø.

No products were found matching your selection.

Close Min kurv
Recently Viewed Close

Close
Navigation
Categories