AMG – Amnesia Mac Ganja

Feminized photoperiod
Sativa effect
Strong Aroma

94,95 kr.634,95 kr.

Træd ind i kosmos med supersoniske hastigheder sammen med denne eftertragtede Sativa-domineret gudinde. Hun er berømt for hendes guddommelige niveauer af THC og cerebrale high, som river dit sind fri fra realitetens lænker. Som en vinder af en konkurrence fire gange og med et ry for at skyde bølger af eufori mod rygere jager AMG alle negative tanker væk uden at trykke dig ned.

Vælg pakkestørrelse
94,95 kr.
229,95 kr.
347,95 kr.
634,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Amnesia Mac Ganja (AMG) – Velkommen til det prisvindende Mac-crew

Nogle sorter ender med at vinde en pris eller to, og selvom de burde være stolte, holder en ægte mester sig til i toppen. Amnesia Mac Ganja er en fantastisk kreation af “the Ganja Man” selv og stammer fra de legendariske Amnesia- og Mac Ganja Haze-sorter.

Hun er måske kun 80% Sativa, men denne grønne gudinde leverer en superladet high lige i den allerhelligste del af dit sind. Hvis du funderer over, hvordan en sort kan have en så stor påvirkning, skal du bare kigge på hendes konkurrencesejre i 2014, 2015, 2016 og 2017. Som vi nævnte før, så holder en sand mester sig nemlig på toppen.

Kompleks smag og euforisk virkning

Krydrede jordagtige aromaer med spor af urtete frembringer en nostalgisk respons fra cannabiselskere. Det er ikke nogen overraskelse, at de uden erfaring i den gode gamle Mary Jane sagtens kan blive overvældede af AMG’s dominerende kraft. Et bombardement af euforiske bølger rammer fra første hvæs til det sidste.

Det er nærmest som, at AMG fjerner din bevidsthed fra kroppen. Dit sind bliver næsten helt frit og bevæger sig ved supersoniske hastigheder langs den kosmiske motorvej. Alle følelser af negativitet, angst og depression efterlades i grøften.

Hendes THC-niveau på 22% fokuserer bestemt på dit sind, mens påvirkningen på kroppen er mild, men betryggende og afslappende. Det eneste negative element hos AMG er, at hun ikke er en sort til midt på morgenen eller før arbejde. Hendes plads er ved din side efter en hård dag på jobbet. Her vil hun tage din hånd og føre dig ind i lykkelig eufori.

Hendes hurtigere blomstringstid giver udbytterige resultater

Dyrkningen er enkel nok. Hun skaber, hverken problemer eller komplikationer, når det handler om en balance i de forskellige aspekter i dit dyrkningsrum. Kombinationen af respektable udbytter både indendørs og indendørs med hendes lidt forlængede dyrkningstid kan være et problem for nogle dyrkere.

Du må dog til gengæld ikke undervurdere den enorme potens i den forbudte frugt, som hun skaber. Der er en god grund til, at Amnesia Mac Ganja er en af de mest populære sorter i hollandske coffee shops. Hendes komplette styring af dit sind vejer tungere end enhver potentiel kritik.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 80% Indica 20%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 140-200 cm (udendørs) 80-120 cm (indendørs)

Blomstringstid: Over 70 dage

Udbytte: 450-600 g/m2

THC-indhold: 22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): H1O6IR81PX Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen