Candy Kush Express (Hurtigt Blomstrende)

Feminized photoperiod
Balanced effect
Fast Flowering

69,95 kr.484,95 kr.

Efterhånden som flere og flere forbrugere får mere viden omkring hver cannabissort, er der i disse dage et stigende fokus på forskellen mellem Sativa- og Indica-sorter. Mens nogle foretrækker en sort i forhold til en anden, så er der også en hel del Indica/Sativa-hybridsorter.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
172,95 kr.
259,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

En meget velbalanceret Sativa-Indica-sort

Normalt har en sort det med at læne sig kraftigt mod den ene eller anden retning, når det gælder både genetisk baggrund og virkning, selvom den er en kombination af Sativa og Indica. Candy Kush Express Fast Flowering er dog helt speciel, selv blandt Indica/Sativa-hybriderne: Med 40% Sativa og 60% Indica er denne Kush-sort så tæt på en ægte, lige fordelt hybrid på markedet, som man kan komme. Dette betyder en helt speciel blanding med virkning fra både Indica og Sativa.

Sweet Special-sorten er del af den direkte genetiske baggrund fra Candy Kush. Denne sort er blandt andet kendt for sin søde smag og sund, holdbare plante. Disse gode egenskaber er overført til Candy Kush, idet planterne er stærke rent fysisk i forhold dyrkning indendørs eller udendørs, og smagen altid er tilfredsstillende sød. Den legendariske Royal Kush er den anden genetiske forælder for Candy Kush.

Royal Kush er en berømt Indica-domineret sort, som selv er en efterkommer fra den ubeskriveligt potente Afghani Kush. Både Afghani og Royal Kush hyldes blandt dem, som lider af søvnløshed, for deres beroligende virkning, mens de mere casual og nydelsesrygere bemærker de mere klassiske træk fra disse sorter, hvor man ender limet til sin sofa.

En blandet fysisk og euforisk high

Da denne sort har en anelse mere Indica i sin genetiske baggrund, er der en stærkere fysisk fornemmelse af at være høj til stede. Sativa-egenskaberne i denne sort viser sig dog i den opløftende eufori, der går lige til hovedet. Aspekterne fra Sativa i Candy Kush hjælper med at skabe en balance i virkningen, hvilket giver den beroligende effekt en underlig, men alligevel velkommen energisk kvalitet .

Denne variant bliver mere og mere populær på grund af den unikke blanding, der giver en både opløftende og dybt afslappende virkning. Inden for det medicinske område virker denne sort bedst mod stress og smertelindring. Det lave CBD.indhold hjæper med at regulere den den afslappende effekt, hvilket betyder, at denne sort har evnen til berolige uden at slå brugeren i gulvet.

Det er værd at bemærke, at selv med et lavt indhold af CBD, så er indholdet af THC i denne sort helt oppe på 18%, hvilket gør den til en af de mere potente sorter på markedet. Hvis den dyrkes udenfor, så kan planten give et udbytte på mindst 450 tørrede gram eller op til 500 gram/plante, hvorimod udbyttet vil ligge omkring 475-525, hvis den dyrkes indendørs.

Da der er tale om en automatisk blomstrende sort, vil blomstringen kun tage 7 uger. Ved dyrkning ude i det fri vil det være bedst at planlægge en såkaldt høst i starten af september. Når den er færdig med at vokse, vil planten nå en højde på op til 100 cm indendørs og i nærheden af 170 cm udendørs.

God sort til begynderne

Ligesom alle sorter med hurtig blomstring vil disse Candy Kush-planter være nemme at dyrke. Selv begynderne vil opleve, at det er overraskende ligetil at producere tykke blomster af høj kvalitet med et nemt dyrkningsforløb.

Candu Kush Express Fast Flowering er ideel til dyrkeren, som er interesseret i en specielt balanceret sort, som er nem at dyrke hurtigt under både indendørs og udendørs forhold.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 40% Indica 60%

Område: Indendørs

Højde: 60-100 cm

Blomstringstid: Under 60 dage

Udbytte: 475-525 g/m2

THC-indhold: 18%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): T22F7OWOSI Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen