Blue Cheese

Feminized photoperiod
Indica effect
Strong Aroma

64,95 kr.449,95 kr.

Blue Cheese blev skabt ved at krydse den verdenskendte og meget afholdte Cheese, oprindeligt fra England, med den smagfulde og lige så kendte Blueberry. Denne stamme er fuld af intense smage og har en intens effekt.

Vælg pakkestørrelse
64,95 kr.
159,95 kr.
244,95 kr.
449,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

En god blanding af de mest kendte Cheese-sorter.

Det tog vores fineste sorter af Blueberry for at opnå den samme fantastiske smag, som Cheese har, og de to sammen har skabt den ultimative hybrid. Efter den oprindelige krydsning blev hun tilbagekrydset med Cheese-sorten for at stabilisere genetikken og den perfekte smag og effekt af sorten.

Blue Cheese tager typisk omkring 60 til 65 dage, før at blomstringsperioden er komplet. Den søde og frugtagtige Cheese-aroma begynder at udvikle sig, allerede et par uger efter blomstringen er startet, og fortsætter med at intensiveres, som planten modnes.

De fleste planter vil nå en højde på omkring 80 til 140 cm. Når planten bliver dyrket udendørs, kan hun godt vokse sig lidt højere og være klar til høst i slutningen af september.

Good til SOG eller hydroponik

Gode dyrkere vil finde ud af, at de får lige godt udbytte. Du kan forvente et gennemsnit på 500 til 600 gram pr. kvadratmeter. Den eneste ulempe, der er ved Blue Cheese, er at den er lidt over gennemsnittet, når det kommer forholdet mellem blad og blomst.

Det betyder at hun kan være lidt sværere at trimme. Men den smule ekstraarbejde kan godt betale sig, når man ser det endelige produkt. Blue Cheese yder rigtig godt med teknikker som Sea of Green (SoG) samt både med hydroponi og jordbaserede metoder til at gro.

Smukke blomster

Smagen fra denne sort er den perfekte blanding af dens forældres genetik. Den søde og frugtagtige smag fra Blueberry komplimentere den jordagtige smag fra Cheese-sorten. Blomsten eller knopperne er ekstremt tætte, og når de dyrkes korrekt, dækkes de med et tykt lag af trichomer. Hvis du er fan af Cheese, så bør du også prøve varianten Blue Cheese.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 40% Indica 60%

Område: Indendørs

Højde: 100-160 cm

Blomstringstid: 60-65 dage

Udbytte: 500-550 g/m2

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): LZ2COBA8NS Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen