Bubble Kush

Feminized photoperiod
Indica effect
High Yield

71,95 kr.525,95 kr.

Begrebet OG stammer fra hiphopkulturen, hvor det betød Original Gangster. I cannabiskulturen kan det også godt betyde Original Ganja, da OG Kush er en af de mest populære sorter på markedet. Når du blander det med den lækre smag af Bubble Gum-cannabis, så står du tilbage med en ny cannabissort, der hedder Bubble Kush.

Vælg pakkestørrelse
71,95 kr.
187,95 kr.
281,95 kr.
525,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Fantastisk plante, forrygende smag

Bubble Kush er en 80% Indica- og 20% Sativa-blanding. Det samlede indhold af THC er på 19%, så den er oplagt til den bedste, naturlige følelse af at være høj. Et sug af denne Bubba Kush og du kan med det samme smage den tyggegummi-lignende aroma, der passer perfekt sammen med den original virkning, du er vant til fra OG Kush. Hvis du er på udkig efter en perfekt high, der går til hoveder, og som lader dig læne tilbage og slappe af, mens du drømmer dig helt væk, så er denne sort en helt oplagt mulighed.

Fantastisk vækst

Hvis du beslutter dig for at plante den indendørs, så kan du forvente et udbytte på 550-600 gram/plante, mens højden vil ligge et sted mellem 80-140 cm. I forhold til andre sorter, så er dette en forholdsvis stor plante, der også vil producere nok af grønt til dig, som du kan nyde.

Hvis du foretrækker at dyrke udendørs, så er det bedste tidspunkt at planlægge din høst i slutningen af september. Udendørs kan der ventes et udbytte på 600-650 gram/tørret plante, mens højden vil være et sted mellem 160-200 cm. Tag vejret med i dine beregninger, så du kan være sikker på, at din vækst ikke bliver påvirket af ændringer i temperaturen.

Denne Kush-sort er en af de mest udbytterige, når det kommer til vækst. Det skyldes formentlig, at Royal Queen Seeds har gjort sig umage i deres arbejde med at kombinere to af de mest kraftfulde cannabissorter på markedet. Det eneste, der muligvis er større end planten selv, er den type high, som du kan forvente i nydelsen af denne plante.

Læn dig tilbage og slap af

På grund af den stærke indflydelse fra Indica, så betragtes dette som en cannabissort, der får dig til at sidde fast i sofaen, da den beroliger din krop og dit sind. Det gør den perfekt til at sidde derhjemme og se dit foretrukne fodboldhold, mens du slapper af, eller nyder en smøg, inden du går i seng. Bubble Kush egner sig også til dem, som ønsker at lindre deres smerter samt afhjælpe deres depression eller søvnløshed.

Når det kommer til plantens fysiske udseende, så forventes Bubble Kush at producere store klumper marihuana med mørk plantevækst og strenge af røde hår over det hele. Frisk Bubble Kush vil også have store synlige krystaller over det hele. Og når planten er i vækst, så kan du forvente et stor og smuk plante, der kan blive forholdsvis stor under høsten.

Hvis du før har haft chancen for at nyde denne sorts forældre, så kommer du uden tvivl til at kunne lide denne nye Bubble Kush Feminized. Disse frø giver dig nok udbytte, så du vil have rigeligt af materiale til din høst, men de leverer også et fantastisk slutprodukt. Den fantastiske high, som du oplever med Bubble Kush, vil matches af smagen af tyggegummi, som du kan nyde under rygeoplevelsen. Vær sikker på at give denne søde, jordagtige og skarpe plante en chance, så du kan få en ny og behagelig oplevelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 80-140 cm

Blomstringstid: 65-70 dage

Udbytte: 550-600 g/m2

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 9YL78ZY21N Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen