Royal AK Automatic

Feminized Autoflowering
Sativa effect

64,95 kr.449,95 kr.

Oprindeligt en hybrid af colombiansk, mexicansk, thai og afghansk er AK47 en klassisk cannabissort. Denne sort er kendt og elsket af mange, fordi den rammer hårdt og giver et godt udbytte. Dette bekræftes bare af alle de priser, som denne sort har vundet gennem årene.
 

Vælg pakkestørrelse
64,95 kr.
159,95 kr.
244,95 kr.
449,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Automatisk blomstrende udgave af en potent veludviklet sort

Oprindeligt en hybrid af colombiansk, mexicansk, thai og afghansk er AK47 en klassisk cannabissort. Denne sort er kendt og elsket af mange, fordi den rammer hårdt og giver et godt udbytte. Royal AK Automatic har vundet mange priser gennem årene.

Nu er denne potente sort blevet opgraderet til en fuld automatisk udgave, Royal AK Automatic. Vi krydsede den klassiske AK47 med vores bedste automatisk blomstrende genetik. På samme måde som den originale producerer denne automatisk blomstrende hybrid en af de mest potente krystalliserede blomster med en delvis krydret, men alligevel, sød smag. Aromaen er næsten som moskusagtig, sød røgelse.

Meget samme virkning i denne feminiserede sort

Royal AK Automatic giver en high, som gør dig glad og aktiv, med en lækker optur balanceret med en blid steneoplevelse til kroppen. Stærk og blød ligesom originalen. Den eneste forskel er, at Royal AK Automatic er nemmere at dyrke og kan høstes i løbet af bare 11 til 12 uger, efter frøet er plantet.

Den bliver maksimalt 80-100 cm høj, hvilket betyder, at Royal AK Automatic kan dyrkes nærmest hvor som helst. Denne potente automatisk blomstrende sort giver et godt udbytte under de rigtige forhold med helt op til 160 gram/plante. Ligesom alle vores andre sorter er Royal AK Automatic feminiseret, hvilket naturligvis gør den nemmere at dyrke og gro.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-100 cm (udendørs) 60-70 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: Over 70 dage

Udbytte: 110-160 g/plante (udendørs) 275-350 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 15%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): AWDXV1J9ZX Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen