Regulære

Blomstringstid
CBD
farve
Højde
Indica/Sativa
Prisvinder
THC
Type / Område
Udbytte

OM REGULÆRE CANNABISFRØ

Regulære cannabisfrø er ligesom stort set alle andre frø, dvs. at de er produceret ved bestøvning mellem en han- og en hun-forældre. Afkommet – dvs. frøene – bliver derfor både han- og hunplanter. Fordelingen heraf er nogenlunde ligelig i et 50/50% forhold.

Før udviklingen af metoder til feminisering af frø var regulære cannabisfrø de eneste på markedet. De seneste mange år har regulære dog stået fuldstændig i skyggen af de feminiserede varianter; og mange producenter stoppede faktisk helt med at udbyde regulære frø. Den nyeste tendens indenfor cannabis er imidlertid, at regulære frø er blevet langt mere efterspurgte. Dette har resulteret i en veritabel renæssance indenfor kategorien – og flere og flere producenter udbyder nu deres genetik som regulære sorter!

ER REGULÆRE CANNABISFRØ NOGET FOR DIG?

De er ikke at anbefale for alle. Såfremt man ønsker at producere topskud fra ens hunner, er det vigtigt at man fjerner hannerne ved første tegn på køn. En oplagt årsag til at vælge regulære cannabisfrø er, naturligvis, hvis man ønsker at avle og producere sine egne cannabisfrø.  

Regulære cannabisfrø kan være noget for dig, hvis:

  • Du ønsker 100% ren genetik
  • Du søger en stabil moderplante du vil have mange år fremover
  • Du vil avle og producere frø
  • Du er ligeglad med bestøvning og bare vil have dem for dekorative årsager
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen