Bubble Kush Automatic

Feminized Autoflowering
Balanced effect

70,95 kr.524,95 kr.

Bubble Kush Automatic er en elastisk og robust sort, som er nem at dyrke, og den giver derfor et ensartet udbytte på meget kort tid. Den er perfekt til dyrkere, som gerne vil holde lav profil og til dem, der leder efter hurtige resultater. Bubble Kush Automatic holde dit forråd fyldt op hele året rundt.
 

Vælg pakkestørrelse
70,95 kr.
187,95 kr.
279,95 kr.
524,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Bubble Kush Automatics oprindelse: Den seje efterkommer af Bubba Kush

Bubble Kush Automatic stammer fra et ambitiøst dyrkningsprojekt her hos Royal Queen Seeds. Vores dyrkere havde til formål at bringe den legendariske fotoperiodiske genetik ind i den automatisk blomstrende verden. Og det gjorde de. Efter de havde krydset et par generationer opstod en ny sort, som har samme virkninger og smag som OG Kush og Bubble Gum, men i en automatisk blomstrende udgave, der er nem at dyrke.

Dyrkning af Bubble Kush Automatic: Hurtig og produktiv

Du kan høste disse kompakte og harpiksagtige blomster kun 10-11 uger efter spiring. Bubble Kush Automatic giver fantastiske resultater uanset dyrkningsmiljø. Hvis du dyrker den indendørs i et dyrkningsrum og -telte, bliver den op til 100 cm høj og giver et generøst udbytte på 350-400 gram pr. m². Hvis du dyrker planten udendørs, kan du forvente en højde på op til 140 cm og et udbytte på op til 170 gram pr. plante.

Bubble Kush Automatics smag og virkninger: En stenet og afslappende oplevelse

Bubble Kush Automatic producerer et respektabelt THC-indhold på 16%. Den sender dig ikke til månen. I stedet vil du føle dig afbalanceret, afslappet og kreativ. Bubble Kush Automatic har også en jordagtig og pebret terpenprofil, der giver hvert hiv en lækker kraftig smag, som gør den afslappende stemning endnu bedre.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 100-140 cm (udendørs) 70-100 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: Over 70 dage

Udbytte: 120-170 g/plante (udendørs) 350-400 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 16%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): G21OF59OCY Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen