Nordland Seeds ApS

Om Nordland Seeds

Cannabisfrø er vores niché. I de sidste mange år har efterspørgsel på kvalitetscannabisfrø været stigende, og vi er overbeviste om, at vi med vores praktiske erfaring, produktkendskab og interesse, har noget værdifuldt, at byde ind med.

Vi er udelukkende en webbutik, og har derfor ingen fysisk adresse, hvor du kan møde os, men giv et kald eller send os en mail: Vi gør meget ud af vores kundeservice, og er altid klar til at hjælpe, såvidt det er muligt. Kontakt os.

Det er trygt og sikkert, at handle hos os – vi kender cannabisbranchen og cannabisfrø.

Vi har nemlig selv været møllen igennem: Fra nybegynder, som måtte læse og undersøge cannabis på nettet, til erfaren, som folk spørger til råds. Og naturligvis også som kunde i diverse butikker; og sidenhen som sælger i en grow- og headshop, – vi ved derfor hvad der virker, og hvilke udfordringer du som kunde står over for. Den viden vil vi omsætte til værdi for dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og har strenge krav til vores leverandører. Vi fører kun cannabisfrø, vi personligt kan stå inde for. På den måde ved du, at det, du som kunde bestiller hos os, altid er af bedste kvalitet.

Venlige hilsner

Alexander
Team Nordland

Om Nordland Seeds Cannabis Frøbank
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen