Ansvarsfraskrivelse

Kultivering af cannabisfrø er ulovlig i mange lande inkl. Danmark. Nordland Seeds tilbyder udelukkende salg af cannabisfrø som samlerobjekter samt til genetisk præservation.

Det er kundens ansvar at sikre, at han/hun følger lovgivningen om cannabisfrø i vedkommendes eget land. Nordland Seeds ønsker ikke at opfordre vores kunder til at handle i strid med deres egen nationale lovgivning. Kunder frarådes at handle i strid med loven. Frøene bliver solgt under den udtrykkelige forståelse, at de ikke vil blive kultiveret i et land, hvor det er ulovligt at gøre det.

Hvis kunder giver Nordland Seeds grund til at tro, at loven vil blive brudt med frø solgt på denne hjemmeside, vil vi nægte at acceptere handlen.

Kunder, der køber fra Nordlandseeds.dk, skal mindst være 18 år gamle på købstidspunktet.

Nordland Seeds bifalder ikke brugen af ulovlige eller kontrollerede stoffer på nogen måde, og tager ikke noget ansvar for ibrugtagen af produkter solgt på vores hjemmeside.

Alle informationer på Nordland Seeds hjemmeside er udelukkende inkluderet til brug for undervisningsmæssige, videnskabelige eller historiske forskningsformål. Information på Nordland Seeds hjemmeside, produktemballage, promotion materiale etc. er tillige gjort tilgængelig for lande, hvis love tillader kultivering af hampefrø.

Nordland Seeds er på ingen måde ansvarlig for krav, handlinger, juridiske og/eller retsafgifter rettet mod én selv i forbindelse med benyttelse af produkter købt på denne hjemmeside eller gennem andre medier.

 

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen