Top 10 Bedste Indica Skunkfrø

Indica er karakteriserede ved deres lave højde, buskede struktur og store, brede blade. Effekten er meget fysisk afslappende og skaber kropslig velvære. Indica er perfekt til dyb og rolig rekreation, og bliver ofte brugt til lindring af smerter, søvnløshed m.m. De nedenstående sorter er udvalgt på baggrund af artikler, vundne priser, personlige erfaringer og kvalitative anbefalinger. Uanset hvilken du vælger, går du ikke galt i byen med nedenstående sorter. Her er vores liste over de 10 bedste Indicaer:

TOP 10 BEDSTE SATIVA SKUNKFRØ

Selvom Sativa tager længere tid at dyrke end Indica, bliver man belønnet for sin tålmodighed med ekstra afkast. Sativaernes opløftende effekt er ideelt til dagtimerne og kreative aktiviteter. De nedenstående sorter er udvalgt på baggrund af artikler, vundne priser, personlige erfaringer og kvalitative anbefalinger. Uanset hvilken du vælger, går du ikke galt i byen med nedenstående sorter. Her er vores liste over top 10 Sativaer:

Top 10 Bedste Auto Skunkfrø

Autoblomstrende cannabisfrø er blevet super populære, da de er kompakte i størrelsen, hurtige i væksten, samt blomstrer på baggrund af alder i stedet for dagslængde/sæson. Særligt udendørs, i klimaer som det danske, er det en kæmpemæssig fordel, og tillader ydermere at man kan få flere høste på én sæson. De nedenstående sorter er udvalgt på baggrund af artikler, vundne priser, personlige erfaringer og kvalitative anbefalinger. Uanset hvilken du vælger, går du ikke galt i byen med nedenstående sorter. Her er vores liste over top 10 Autoblomstrende:

Top 10 Bedste Medicinske Skunkfrø

Medicinske cannabisfrø refererer til cannabis, der er egnet til behandling af medicinske symptomer og lidelser. At vælge den rigtige medicinske cannabissort, er hovedsageligt et spørgsmål om hvilke symptomer, man ønsker at afhjælpe, samt ens personlige særegne responsivitet herpå. Listen er sammensat på baggrund af anmeldelser og anbefalinger fra læger og patienter i udlandet, udnævnelser og priser i branchen samt personlige beretninger fra kunder. Vi har udvalgt frø med forskelligartet terapeutiske egenskaber, f.eks. højt CBD, 1:1 sorter og sorter med højt THC. Hvis du er interesseret i medicinsk cannabis, er her et udsnit af, hvad vi betragter som værende blandt de 10 mest interessante medicinske cannabisfrø-sorter.

NB. Ligesom de øvrige lister på denne side, er denne udelukkende vejledende, og på ingen måde autoritativ, da vi hverken er læger, eller har nogen form for medicinsk eller sundhedsfaglig uddannelse. Hvis du overvejer at bruge medicinsk cannabis, skal du tale med egen læge, om hvorvidt det er noget for dig. Ydermere henviser vi i denne sammenhæng til, at man læser vores ansvarsfraskrivelse.

Top 10 Bedste Udendørs Skunkfrø

Udendørs skunkfrø/cannabisfrø er lidt af en jungle. Selvom alle cannabissorter naturligvis kan gro udendørs, er det langtfra alle, der er velegnet hertil. Navnlig i et nordeuropæisk, dansk klima, skal cannabisplanten have en hårdfør genetik og kort blomstringstid, for at blive vellykket. Der er mange fordele ved at dyrke udendørs: Masser af gratis lys, masser af plads og intet særligt udstyr er påkrævet. Vi har samlet en liste over de 10 bedste udendørs cannabisfrøsorter:

Nordlands Favoritter

Denne liste består af vores personlige favoritter, og er i sagens natur super subjektiv. Vores filosofi er, at tingene skal være så simple og effektive som muligt. Den røde tråd igennem denne liste vil derfor være frøsorter, der med få undtagelser, alle har: Et højt afkast, kort (eller relativ) kort blomstringstid, stor hårdførhed og er ukompliceret at dyrke. Kvaliteten er naturligvis helt i top; smag og aroma er udtrykt og de tørrede topskud har stort såkaldt “bag-appeal”. Her er vores personlige liste over cannabisfrø, som vi mener alle bør prøve mindst én gang:

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen