Bubblegum XL

Feminized photoperiod
Balanced effect

69,95 kr.484,95 kr.

Bubblegum XL er et godt eksempel på den nyere Amsterdam-genetik. Samtidig er den ikke lige så stærk som andre varianter fra Amsterdam som bl.a. vores Amnesia Haze. Hendes genetik er mere domineret af sativa, selvom effekten er en god blanding af at være stenet og høj. Bubblegum XL er god til alsidig rygning og en super plante til alle typer af dyrkere.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
172,95 kr.
259,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Bubblegum

Bubblegum XL stammer fra den verdensberømte originale sort af samme navn. Bubblegum-sorten dukkede først op i Indiana, men de efterfølgende fænotyper var senere perfekte, både i New England og Holland – Europas cannabishovedstad.

Da den hollandske fænotype – udviklet af TH Seeds – kom i omløb blev Bubblegum en efterspurgt sort blandt cannabisbrugere over hele verden. Denne søde og aromatiske sort blev fortsat mere og mere populær og vandt priser ved High Times Cannabis Cup og Spannabis Cannabis Champion’s Cup i 2005.

Bubblegum har en perfekt afbalanceret genetisk profil med 50% sativa og 50% indica. Den milde virkning – drevet af et beskedent THC-indhold på 13% – beroliger kroppen, samtidig med at den stimulerer sindet.

En bred og sød stamme

Denne plante kan let give et udbytte på 500 gram pr. kvadratmeter, hvis man dyrker den indendørs. Det er ikke det kæmpe udbytte, men kvaliteten gør, at det er det hele værd. Udenfor afhænger det hele af klimaet: Tætte hybride cannabissorter kan vokse i de fleste lande i den rigtige sæson.

Man skal dog være ekstra opmærksom på at undgå problemer med, at planten får skimmel eller rådner i våde klimaer. Hun kommer ikke til at vokse sig for høj og strækker sig ikke så meget som andre hollandske stammer gør – hun forbliver lille og håndterbar.

Hendes hurtige blomstringstid giver hurtige resultater

Bubblegum XL har med sin søde jordagtige smag en sødere aroma end de fleste andre Amsterdam-sorter. Blomstring tager omkring 8 til 9 uger og producere tætte, harpiksdækkede knopper.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 50% Indica 50%

Område: Indendørs

Højde: 80-140 cm

Blomstringstid: 60-65 dage

Udbytte: 450-500 g/m2

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): LCG9E71C4U Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen