Apollo F1 Auto

Balanced effect
High Yield

194,95 kr.1.267,95 kr.

Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
Apollo F1 er en robust, automatisk blomstrende indica-sort, som er skabt af udvalgte rene linjer af hybrider. Den har en lækker, kompleks aroma med intense noter af fyrretræ, citron, urter og endda vanilje. Apollo F1 byder på afslappende fysiske virkninger, samtidig med at den stimulerer sindet. Det hele er pakket i et stabilt F1-frø, der producerer robuste, ensartede planter.

Vælg pakkestørrelse
194,95 kr.
462,95 kr.
699,95 kr.
1.267,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Apollo F1: En kraftfuld, moderne aroma og afbalancerede virkninger

Apollo F1 er en kraftfuld automatisk blomstrende sort med en robust struktur og lækre aromaer. Den er skabt af indavlede linjer, der stammer fra Lemon, Black Domina og Sugar Magnolia, og dermed har denne plante arvet genetik af første klasse fra alle sine forgængere. Apollo F1 er opkaldt efter en græsk gud, og giver afbalancerede, kreative virkninger, der kan inspirere din opfattelse af musik, dans, poesi og mere!

Aroma, smag og virkninger af Apollo F1: En lækker terpenblanding med afbalancerede hybridvirkninger

Modne og tørrede Apollo F1-knopper kombinerer en aroma af fyr, urter og et forfriskende kick af citrus. Denne unikke aromablanding fremhæves af en gennemtrængende vaniljesmag og noter af lavendel, som minder om moderne cannabissorter, der stammer fra Cookies og andre amerikanske sorter. Apollo F1 producerer krystaller, der er fyldt med cannabinoider (hovedsageligt THC) og en kompleks blanding af terpener som bl.a. myrcen, terpinolen, farnesen, caryophyllen, ocimene, limonen og linalool. Som et resultat giver Apollo F1 en afbalanceret virkning, der er typisk for en velskabt hybrid. Du kan forvente utroligt afslappende fysiske virkninger (karakteristisk for myrcen, farnesen og linalool) blandet med en bemærkelsesværdig eufori og et motiverende kick produceret af terpinolen, ocimene og limonen.

Dyrkning af Apollo F1: Robust, ensartet og produktiv

Apollo F1 er en robust sort med den typiske kompakte struktur af en indica-domineret hybrid. Planterne bliver mellemstore i størrelse med mange tætplacerede grene, der hurtigt boomer med knopper og tætte, mørkegrønne blade. Apollo F1 blomstrer automatisk, og hele dens livscyklus varer ca. 80 dage. Når det bliver høsttid, belønnes du med store, tætte knopper, der bærer et tykt lag af trichomer.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende F1

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 55-75 cm

Høsttidspunkt fra frø: 75-80 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): I28XBGP6R4 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen