Holy Grail Kush

Feminized photoperiod
Indica effect
Cup Winner
High Yield

299,00 kr.559,00 kr.

Holy Grail Kush cannabisfrø fra DNA Genetics er en Indica-dominant sort afledt ved krydsning mellem den dobbelte vinder af Cannabis Cup: Kosher Kush og den fantastiske The OG #18, som også har vundet adskillige priser.

Den slægter tungt på sine forældre, har en hurtig dyrkningstid, er let at dyrke og giver et højt udbytte af en kvalitetsafgrøde, der sig spar to med sine fantastiske smage og dufte.

Vandt 1. pladsen med en perfekt score (første gang det nogensinde er sket) i kategorien “Best Hybrid” ved High Times Cannabis Cup, 2011.
Vandt 2. pladsen “Best indoor hydro” ved Spannabis Cup, 2012.

Vælg pakkestørrelse
299,00 kr.
559,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Holy Grail Kush udvikler kæmpestore krystalliserede topskud med en meget udtrykt, kraftig aroma. Den kan godt lide masser af gødning, men skal naturligvis stadig ”flushe’s” de to sidste uger, for at dens unikke smag og aroma virkelig træder i karakter. Den er ukompliceret at dyrke og et godt valg for novicer såvel som eksperter.

Blomstringsperioden er kort, omkring 63 dage, og den er let at tage stiklinger/kloner fra. Denne egnet sig derfor fremragende til kommercielle gartnere såvel som connoisseurs, der vil have bunkevis af topskud på kort tid, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er noget nær den perfekte Indica-dominante cannabissort med en bred vifte af kompleksitet ift. smage og aromaer.

Smagen og aromaen er citrus, frugt og hash med undertoner af kaffe. Det er en ret unik kombination, som enhver bør prøve.

Effekten er en kraftig Indica-rus, der vil få ømhed og smerter til at fordampe uden at få dig låst fast i sofaen. Når det er sagt, kan den let overmande personer, der ikke er vant til cannabis, og den er derfor bedst at om aftenen eller man er færdig med dagens gøremål.

Den kraftige effekt gør den til et fantastisk valg for medicinske brugere. Mange betragter den som noget af det bedste inden for Indica-hybrider, der tilbyder en afslappende, behagelig effekt såvel som lindrer smerte, angst, stress, søvnløshed og kvalme.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 500-650 g/m2

THC-indhold: Højt (målt op til 24%)

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 4R3P26WMSO Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen