Jack Herer

Feminized photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
Medical

719,00 kr.1.339,00 kr.

Jack Herer cannabisfrø fra Sensi Seeds er en legendariske sort, der alment er anerkendt som en af de bedste og mest velrenommerede nogensinde. Dens genetiske ophav er hemmeligholdt, men man formoder den er afledt af krydsningen mellem Haze, Northern Lights #5 og Shiva Skunk.

Denne cannabissort, opkaldt efter den indflydelsesrige cannabis-aktivist, er skoleeksemplet på balance og harmoni mellem Indica- og Sativa-genetik.

Den har fra dens introduktion i 1994 og indtil nu, vundet 17 Cannabis Cups, og er således også en af de mest prisvindende sorter til dato.

Vælg pakkestørrelse
719,00 kr.
1.339,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Jack Herer har så mange utrolige kvaliteter, at det er svært at vide, hvor man skal begynde. Afgrøderne er fantastiske, super krystalliserede og en sand delikatesse. Sortens vækst er det mere vanskeligt, at sige noget generelt om, – det er faktisk lidt svært. Uddybning følger:

Den har 4 primære fænotyper, der udviser karakteristika fra Sativa og Indica i forskellige kombinationer; selvfølgelig dog inden for en vis grænse. Man skal derfor på ingen måde forvente en uniform plante. Det skal man dog ikke se som noget negativt, men som en fantastisk spændende mulighed, for at ”fange” lige den fænotype, som der tiltaler én mest (og derefter tage stiklinger af den!).

Generelt om Sativa-fænotyperne, kan siges, at de vokser til en ganske stor størrelse, og kan lide at brede sig. Der er derfor vigtigt, at man kan skabe plads omkring den, så den ikke står for tæt. Det er ydermere en god idé at bruge net, til at støtte grenene, således at de ikke knækker under vægten af de tunge topskud der kommer i blomstringen. Blomstringen er lang: Omkring 84 dage eller længere.

Generelt om Indica-fænotyperne, kan sige, at de er langt mere kompakte og buskede i strukturen, og derfor væsentligt lavere. De er velegnet til SOG-kultivering, og bliver hurtigt færdige i blomst (omkring 55-60 dage). Disse fænotyper er generelt ekstremt krystalliserede og gode til ekstraktioner.

Jack Herer er ikke en vanskelig sort, at dyrke, men kan ikke anbefales til begyndere. For det første er frøene ret dyre, og for det andet, er det stort set garanteret en for stor mundfuld med de varierende fænotyper, vækstmønstre, etc. Og ydermere er den en anelse sårbar over for overgødning.

For at have succes med Jack Herer er det næsten et must, at man ”tæmmer” den, forstået på den måde, at man udvælger en eller to fænotyper, som man så laver til moderplante(r). Ved efterfølgende at tage stiklinger fra dem, får man derved en identisk afgrøde, der er lettere at styre og tilpasse forholdene til.

Smagen og aromaen afhænger af fænotypen. Men bare rolig, de er alle – uden undtagelse – super lækre og stærkt appellerende: Krydret, sur og Haze-agtig, Afghan-hash med strejf af jord eller klare Skunk-agtige frugtige strøg.

Effekten er som indledningsvist sagt, perfekt balanceret og harmonisk. Den starter ud som virkelig potent, øjeblikkeligt opløftende og energisk, og vil stimulerer alle dine sanser på en virkelig behagelig måde. Rusen bliver kort efter akkompagneret af en afslappende kropslig følelse, og en lyst til kreativ udfoldelse og sociale aktiviteter.

Medicinsk er den velegnet til lindring af symptomer på stress, depression og angst. Selvom den ikke er høj på CBD, kan den også afhjælpe kroniske smerter og spændinger i kroppen. Der er også tilbagemeldinger om at den er effektiv mod migræne. Vær dog opmærksom på at den ikke anbefales til personer, der lider af søvnbesvær, da den er opkvikkende og kan holde dig vågen i lang tid.

For mere info om Jack Herer og fænotyper henviser vi til dette blogindlæg på Sensi Seeds’ hjemmeside: https://sensiseeds.com/en/blog/jack-herer-cannabis-strain/

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Stor

Blomstringstid: 60-84 dage

Udbytte: Stort (400-500 g/m2)

THC-indhold: Højt (15-24%)

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): QLM1NIE8HS Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen