Black Domina

Feminized photoperiod
Indica effect
Cup Winner
Fast Flowering
Medical

459,00 kr.829,00 kr.

Black Domina cannabisfrø fra Sensi Seeds tilhører en ren Afghan landrace-sort, der stammer fra Hindu Kush-bjergene.

Som navnet antyder, er det en potent sort, der vil overvælde din sanser og dominere din krop. Den er særligt kendt og populær blandt medicinske brugere, der længe har anprist dens terapeutiske fordele.

Vælg pakkestørrelse
459,00 kr.
829,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Black Domina er en lille/medium-størrelse plante med aflange blade, der med nemhed tillader dyrkere på alle erfaringsniveauer, at opnå generøse afgrøder af store kompakte topskud dækket af krystaller på ganske kort tid.

Den har flere forskellige fænotyper, hvoraf den, med de mørkeste blade, er den mest eftertragtede. Den kan identificeres allerede i den vegetative fase, hvor den bliver højere end de andre varianter, og har dybt mørkegrønne/nærmest sorte blade, der er kæmpestore og lettere aflange i form.

Takket være dens store afkast, er den et solidt valg for den kommercielle dyrker. Den er oprindelig udviklet til at være særlig velegnet til hydroponiske systemer, men trives ved alle kultiveringsformer og er ukompliceret at dyrke.

Smagen og aromaen er virkelig intens med noder af citrus, sandeltræ, Afghan-hash og krydderier.

Den har en potent og beroligende effekt helt på linje med de bedste Afghan Indica-sorter.

Den er velegnet til mange terapeutiske formål, særligt lindring af kroniske smerter og generel ømhed i led og muskler. Dens stærkt beroligende effekt er tillige et fremragende hjælpemiddel mod søvnløshed og stress, hvilket i forlængelse heraf også kan gøre det lettere at håndtere f.eks. PTSD og depression. Visse brugere har ydermere oplevet, at den har haft gavnlig indvirkning på deres gastrointestinale problemer såsom kvalme.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 95% Indica / 5% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 50-55 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): K39L85A3NJ Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen