9 Pound Hammer

Regular-photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

549,00 kr.

9 Pound Hammer cannabisfrø fra Jinxproof Genetics er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem GooBerry x Hells OG x Jack the Ripper.

Den blev udviklet i samarbejde med TGA Subcool (nu kendt som Subcool’s The Dank), men da de gik hver til sit, fik Jinxproof 9 Pound Hammer-genetikken med sig.

Det er nu stjernen i deres katalog, hvilket ikke er forbavsende, da det er en førsteklasses cannabis: Super potent, højtproducerende og med saftige, frugtige aromaer og smage. Den har ydermere en lang række solide terapeutiske egenskaber.

Vælg pakkestørrelse
549,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

9 Pound Hammer er en lille, robust, let-at-dyrke, hurtigblomstrende cannabis med en klassisk Indica-struktur. Den er en af Subcool’s mest produktive sorter nogensinde, og producerer tykke, stenhårde topskud, der er vanvittigt krystalliserede og aromatiske.

Den trives ved alle kultiveringsmetoder og er tillige modstandsdygtig over for fugt og sygdomme, hvilket gør denne feinschmecker-cannabis, let tilgængelig for alle. Dens kæmpe krystalproduktion gør den perfekt til udarbejdelse af højkvalitets-ekstraktioner.

For at opnå dens fulde potentiale, anbefales det at ”toppe” den tidligt, for derved, at forme den som en lille rund busk.

Smagen og aromaen er intens og frugtig med strejf af melon, lime og vindruer.

Effekten er – ligesom navnet antyder (”forhammer” på engelsk) – særdeles hårdtslående og kraftig. Den er dybt beroligende, langvarig og får én til at slappe af øjeblikkeligt.

Terapeutisk bliver den varmt anbefalet til kroniske smerter, spasmer, migræne, rygproblemer, kramper etc., som den lindrer øjeblikkeligt og i lang tid. Den afslapper ikke kun kroppen, men også sindet, hvor den beroliger og inspirerer til positive tanker. Den er derfor god mod stress-symptomer og kronisk søvnløshed, og er ydermere appetit-stimulerende.

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 50-65 dage

Udbytte: 400-600 g/m2

THC-indhold: 18-27%

CBD-indhold: 0,3%

Varenummer (SKU): 6FKD3E19Y2 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen