MK-Ultra

Feminized photoperiod
Indica effect
Cup Winner
Medical

199,00 kr.669,95 kr.

MK-Ultra cannabisfrø fra T.H. Seeds er en Indica-dominant sort, skabt ved ved krydsning mellem en G13 og en udvalgt OG Kush.

Resultatet er en multi-prisvindende cannabis, der af mange bliver betragtet som noget af det bedste inden for Indica. Effekten er yderst kraftig og hypnotisk.

Den er opkaldt efter det berygtede CIA-projekt i 1950erne, hvor man undersøgte mulighederne for hypnose og tankekontrol ved hjælp af LSD.

Vinder af bl.a. førstepladsen i kategorien “Indica” ved High Times Cannabis Cup i 2003, samt andenpladsen i 2004.

Vælg pakkestørrelse
199,00 kr.
484,95 kr.
669,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

MK-Ultra er en fantastisk, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der producerer generøse afgrøder af ekstremt kompakte topskud, der er komplet dækket af krystaller. Den trives i alle medier og dyrkningsmetoder, såsom jord, coco og hydroponik.

Den vokser slankt og lige op; det er derfor en rigtig god idé, at toppe den, hvilket den responderer godt på. De bedste resultater opnås ved dyrkning i SOG og SCROG.

Smagen og aromaen er udtrykt med strejf af fyrretræ, cedertræ og krydderier.

Effekten er øjeblikkelig, kraftig, langtidsvarende og fysisk afslappende. Den er ideel til at slappe af på efter en hård dag, samt til at få en god nats søvn.

Terapeutisk er den populær pga. dens potente, øjeblikkelige effekt ift. smertelindring, såsom kroniske rygsmerter, migræne samt muskelkramper og spasmer. Ydermere er den blevet brugt med succes af cancerpatienter til appetitstimulering efter kemoterapi.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium (100-120 cm)

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 350+ g/m2

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): CR1C21Y177 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen