Blue Cheese

Feminized photoperiod
Indica effect
Cup Winner
Strong Aroma

299,00 kr.499,00 kr.

Blue Cheese cannabisfrø fra Big Buddha Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem et bredt udvalg af Blueberry med deres egen famøse Cheese.

Resultatet blev den prisvindende og verdensberømte, klassiker; Blue Cheese. Den er en storfavorit blandt mange medicinske, såvel som rekreationelle brugere, der elsker dens unikke smag og potente, fremragende Indica-effekt.

Vælg pakkestørrelse
299,00 kr.
499,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Blue Cheese er en skøn, let-at-dyrke, hårdfør, produktiv, medium-størrelse cannabis, der ofte tilegner sig med blålige nuancer i løbet af blomstringen. Den producerer saftige mellem-store topskud, der er dækket af super aromatiske krystaller.

Den trives ved alle dyrkningsmetoder; både i jord og hydroponisk, og er tillige modstandsdygtig over for fugtrelaterede problemer.

Smagen og aromaen er yderst udtrykt og typisk Cheese og virkelig ”dank”. Den har søde, frugtige undertoner af Blueberry. Effekten er potent og har en snigende karakter. Den starter langsomt cerebral og giver en klarsynet, glædesbringende følelse med små skud af høj energi. Denne går over i en stærkt afslappende fornemmelse, der hurtigt får hele kroppen til at slappe fuldstændig af.

Den er perfekt til at slappe af på efter en hård dag; enten alene eller sammen med venner.

Terapeutisk ses Blue Cheese ofte anbefalet til personer med stress, depression og angst. Den skulle efter sigende også have gode egenskaber mod PTSD og bipolar lidelse. Personer med kroniske smerter, og stress forårsaget af disse, skulle også have gavn af dens afslappende effekt, da den både reducerer stressen, og nedsætter spændingen i kroppen, så smerterne mærkes mindre.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 75% Indica / 25% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 60-70 dage

Indendørs udbytte: 400-500 g/m2

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: 2%

Varenummer (SKU): YLHDGAG1AH Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen