LSD-25 Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
Cup Winner
High Yield

81,95 kr.596,95 kr.

LSD-25 Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en prisvindende Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem en oldschool LSD og en Canada Ruderalis (landrace).

Resultatet er en super nem og hårdfør plante, der tilmed er produktiv og potent, og som præsteterer indendørs såvel som udendørs. Den er en udendørs-favorit hos mange autoblomster-fans.

Vælg pakkestørrelse
81,95 kr.
223,95 kr.
335,95 kr.
596,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

LSD-25 Auto er en smuk, let-at-dyrke, produktiv, hårdfør, medium-størrelse cannabis, der blomsterer hurtigt og producerer masser af fede, krystalliserede topskud. Den trives i alle gromedier og kultiveringsformer, og responderer særlig godt på træning (LST).

Den tilegner sig skønne lilla – ja nærmest sorte – nuancer i løbet af blomstringen, hvilket gør den utrolig fascinerende og dekorativ at kigge på.

Pasningsmæssigt er den super taknemmelig, og er derfor også perfekt til begyndere. Den har en nærmest uhørt tolerance over for lysstress (afbrydelse af dag/nat-lyscyklus), gødning-, pH- og temperatursvingninger. Dens eneste ”svaghed” er imidlertid, at det er en ret tørstig plante, der kræver vanding oftere end gennemsnittet; og tåler ikke udtørring særlig godt.

Et godt kulfilter er nødvendigt, hvis man ønsker diskretion indendørs, da dens aroma er stærk og gennemtrængende. Udendørs, hvor den heller ikke bliver så stor, er aromaen ikke noget problem, og her er den tilmed diskret i kraft af dens størrelse.

Dens høje produktion af krystaller gør den velegnet til udarbejdelse af ekstraktioner.

Smagen og aromaen er udtrykt og minder om røget træ og Diesel.

Effekten er særdeles hårdtslående og af lang varighed. Den kraftige kropslige følelse bliver på skøn vis komplimenteret af en psykedelisk rus, der vil fylde dig med interessante ideer og kreative tanker.

Medicinsk bliver den særligt anbefalet til søvnløshed og gastrointestinale problemer.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium (70-120 cm)

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XL

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: 1,1%

Varenummer (SKU): ZEQFJH73EN Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen