Amnesia

Cup Winner
Feminized
Sativa
Strong Aroma

269,00 kr.629,00 kr.

Amnesia cannabisfrø fra Super Strains (tidligere kendt som Hy-Pro Seeds) er en Sativa-dominant sort, hvis ophav forbliver en hemmelighed. Det formodes dog, at dens genetiske baggrund bl.a. består af Super Silver Haze.

Dette er ingen kopi, men originalen – den autentiske old-school Amnesia.

Denne legende blev udviklet i midten af 90’erne i Holland, og er berygtet som en af de bedste og mest potente Sativaer i verden til dato. Det er en klassiker, som aldrig går af mode, og som bliver ved med at vinde de prestigefyldte Cannabis Cups år efter år.

Vælg pakkestørrelse
269,00 kr.
349,00 kr.
629,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Amnesia er en unik, hårdtslående, stor-størrelse cannabis, der producerer generøse mængder utrolige topskud, der er både kæmpe i størrelse og har en vild krystallisering.

Blomstringstiden er relativt lang på omkring 10 uger, typisk for Sativa, men kvaliteten og mængden af afgrøderne vil til fulde opveje den smule ekstra ventetid.

Det er ydermere en hårdfør plante, der udviser stor modstandsdygtighed over for spindemider og andre skadedyr.

Den vokser exceptionelt godt under de rette betingelser, og har potentiale til at blive et monster af en plante. Udendørs i solrige klimaer er det ikke unormalt, at den bliver 3 meter høj. Indendørs, hvor der er begrænset lofthøjde, er det derfor ofte nødvendigt, at toppe den i vegetative stade, træne dens grene, samt sætte den tidligt i blomst.

Smagen og aromaen er jordagtig med klare strejf af citron og citrus.

Effekten er yderst hårdtslående og potent – deraf navnet “Amnesia” (oversat: Amnesi/hukommelsestab). Den er kraftigt opløftende, glædesskabende, energisk og intens euforisk; den vil fylde dig med massevis af kreative tanker og nye indgangsvinkler til tilværelsen. Perfekt til dagsbrug og sjove aktiviteter.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs

Højde: Høj

Blomstringstid: 65-75 dage

Udbytte: Op til 600 g/m2

THC-indhold: 20-25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 91TGDOZ4QE Categories: , , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen