Aurora Indica

Regular-photoperiod
Indica effect
Extraction

159,00 kr.

Aurora Indica cannabisfrø fra Nirvana Seeds er en Indica-dominant sort, der stammer fra krydsningen af to berømte genetikker, nemlig Afghan og Northern Lights.

Det er en old school Indica-hybrid (næsten ren Indica – 90%), hvis forældre begge er kendt for deres potente, kropsligt tunge effekt.


Findes også som feminiserede: Aurora Indica feminiserede cannabisfrø

Vælg pakkestørrelse
159,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Aurora Indica er en lille, robust, hårdfør, let-at-dyrke lille/medium-størrelse cannabis med en busket struktur og talrige grene, der bærer vægten af de stenhårde, ekstremt kompakte, krystalliserede topskud.

Den strækker sig meget begrænset i blomstringen og bliver sjældent over 100 cm. Den blomstrer færdig på 9-11 uger afhængig af fænotype.

Topskuddene er super kompakte, så man skal sørge for god ventilation, og holde et vågent øje med mug i de sidste uger af blomstringen.

Udover dette, er det en så let cannabis, at kultivere, at dyrkere på alle – såvel nybegyndere som connoisseurs – nemt vil kunne opnå store mængder afgrøder på kort tid.

Strukturen og dens uniforme vækst gør den særdeles velegnet til SOG-kultivering, hvor man kan forvente et udbytte på omkring 500 g/m2 tørret topskud.

De mange krystaller gør den ideel til udarbejdelse af lækre koncentrater.

Smagen og aromaen er meget dyb og hash-agtig med strejf af citrus, søde frugter, sandeltræ og krydderier.

Effekten er øjeblikkelig, potent og afslappende. Den har høj THC og ret gode mængder CBD også. Perfekt til idyllisk rekreation, samt lindring af smerter, stress og til at få en god nats søvn.

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: 90% Indica / 10% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 63-77 dage

Udbytte: 400-500 g/m2

THC-indhold: 14-17%

CBD-indhold: 0,1-1%

Varenummer (SKU): KT26ZXEZK9 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen