Afghan Hash Plant

Regular-photoperiod
Indica effect
High Yield
Extraction

536,95 kr.

Afghan Hash Plant fra Barney’s Farm er en Indica-sort fra Barneys Farm og kan dyrkes indendørs (hvor planterne skal have en blomstringstid på 55 dage) og udendørs.

Afghan Hash Plant blev valgt blandt frø indsamlet i 1970’erne fra de bedste traditionelle hashproducenter i Mazar-e Sharif regionen.

Et par spændende år blev derefter brugt på at vokse ud og udvælge de stærkeste og lækreste fænotyper til vores avlsbestand, hvorfra Afghan Hash Plant blev gravet frem.

Vælg pakkestørrelse
536,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Afghan Hash Plant er en hashfremstillingsvariant og er en af vores foretrukne rene India-stammer. Dette er blevet en vigtig byggesten i andre Barneys Farm-hybrider, og på kun 8 ugers blomstring udvikler tætte krystalliserede topskud, der frigiver en rig Sandeltræsaroma, med en eftersmag af citrus.

Virkning er fuldstændig Indica: afslappende, beroligende og meget behagelig.

Hvis du dyrker indendørs, Så brug en kvadratmeter i SOG-metoden, set flere planter i potten, dette giver et udbytte på 700 gram per kvadratmeter. Men for at opnå denne produktivitet, skal dine planter have trimning (LTS) til tiden. og lys nok for at planten kan vokse og udvikle store topskud.

I udendørs planter kan du få op til 900 gram pr. plante og med en maksimal højde på 1,6 meter. vækker den ikke uønsket opmærksomhed.

Mazar-e Sharif har i september er middel temperaturen på 24°C og er næsten uden regn så planten har brug for at blive beskytte for vind og regn her i Danmark. Brug en overdække eller flyt den ind i hvor der er varmt og tørt i den sidste del af blomst perioden.

Med passende omhu og med den helt rigtige mængde gødning og vand får du førsteklasses resultater.

Specifikationer

Type/køn: Regulære

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: Op til 700 g/m2

THC-indhold: 20-25%

CBD-indhold: 1,5%

Varenummer (SKU): 8JTT6S589K Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen