AK-47 Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
Cup Winner
Strong Aroma

59,95 kr.1.999,95 kr.

AK-47 Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, afledt fra krydsning mellem 3 Sativaer fra henholdsvis Sydamerika, Mexico og Thailand, samt en Indica fra Afghanistan. Præcis hvilke sorter, der er indgået i krydsningen, forbliver dog en hemmelighed.

AK-47 er en prisvinder, der går tilbage til 90erne, og dens fortsatte popularitet og internationale anerkendelse vidner om den høje kvalitet og fremragende effekt. Denne autoblomstrende version gør det muligt for alle at dyrke denne legende, ikke blot indendørs, men også udendørs i nordisk klima.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
129,95 kr.
199,95 kr.
349,95 kr.
749,95 kr.
1.199,95 kr.
1.999,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

AK-47 Auto er en yderst begyndervenlig, let-at-dyrke, produktiv, medium-størrelse cannabis, der til trods for dens mange sidegrene har en kompakt struktur. Ydermere har den en kort blomstringstid for en Sativa.

Den trives indendørs- såvel som udendørs på friland og i drivhus i nordisk klima. Den er super taknemmelig ift. pasning og vil trives så længe dens basale behov bliver opfyldt. Dette, sammenholdt med dens modstandsdygtighed over for skadedyr og sygdomme, gør det til et ideelt valg for begyndere såvel som mere erfarne dyrkere.

Aromaen er stærk og gennemtrængende, og det er derfor nødvendigt at bruge et godt kulfilter indendørs. Udendørs, såsom på altan i byen eller tæt på nabohækken, er lugten dog ikke noget problem, medmindre planten forstyrres eller der er tale om et stort antal.

Grundet dens kompakte struktur med mange sidegrene, er den fortræffelig til SOG og SCROG-kultivering.

Smagen og aromaen er intens og jordagtig med sursøde noter af blomster, fyrretræ og Skunk.

Effekten er potent og udpræget cerebral, dog med en velafrundet kant af fysisk afslappelse i kroppen. Perfekt til sociale og kreative aktiviteter, gaming og film/serier.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 50-80 cm

Høsttidspunkt fra frø: 65-70 dage

Udbytte: 450-550 g/m2 (indendørs), 50-150 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 22%

CBD-indhold: 0,5%

Varenummer (SKU): 77V9OP41N5 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen