Christiania Seeds

Christiania Seeds logo seedbank frøbank
Christiania Seeds blev grundlagt mellem 2016 og 2017 i Fristaden Christiania. Den egentlige begyndelse var dog mange år forinden, men var af en mere privat interesse og hobbymæssig karakter: Når de stødte på planter med overlegen potentiale, såsom duft, virkning, udseende, modstandsdygtighed, blomstringstid eller andre fordele, var den eneste måde at bevare genetikken fra de bedste planter, at lave frø og avle videre på dem!
Med tiden voksede passionen, og der blev akkumuleret masser af erfaring og viden inden for cannabisgenetik. Samtidigt udforskede og implementerede Christiania Seeds nye avlsteknikker og værktøjer, hvilket gjorde det muligt at lave flere effektive og nøjagtige observationer og optegnelser over genetikken. Dette lagde fundamentet til skabelsen af en række imponerende polyhybrider avlet ud fra rene landracer. Disse blev senere anvendt til at etablere forældrelinjer til Christiania Seeds' efterfølgende avlsarbejde.
Da de integrerede disse genetikker i deres avlsprogrammer, kom nye sorter og krydsninger i højsædet med fokus på terpenprofiler og morfologisk udvikling under udfordrende forhold. Hovedmålet var at afdække gamle cannabishybrider og introducere nye og unikke krydsninger til den moderne cannabisverden, der egner sig til det nordiske klima, men samtidig kan dyrkes med effektivitet i køligere klimazoner, hvor høj modstandsdygtighed er afgørende!
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen