Vision Seeds

Vision Seeds blev skabt i 1995 af den visionære Danny B, stifter og primære drivkraft bag denne populære frøbank. Vision Seeds har dedikeret sig til at levere cannabisfrø til tilfredse kunder over hele verden.
De er dybt forankret i alle aspekter af hollandsk cannabisdyrkning, både fra den professionelle avler til den rekreative hobbydyrker.
I deres tidlige år solgte Vision Seeds primært genetik fra etablerede avlere sammen med groudstyr og gødning. Dog ændrede alt sig drastisk i løbet af 00'erne, da den legendariske dyrker Herbal Harald blev en del af holdet. Under hans ekspertvejledning begyndte Vision Seeds at eksperimentere med forskellige sorter for at skabe en linje af genetik, der ville skille sig ud på et stadig voksende marked.
Ved at bruge genetik fra de bedste sorter verden over isolerede Vision Seeds de mest ønskværdige træk med hensyn til udbytte, smag, duft, virkning, udseende, modstandskraft mod sygdomme og generel nemhed i dyrkningen. Disse sorter blev derefter krydset og stabiliseret, hvilket resulterede i nogle af de fantastiske sorter, som Vision Seeds nu kan tilbyde.
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen