White Widow Automatic

Feminized Autoflowering
Indica effect
Short height
Medical

69,95 kr.464,95 kr.

White Widow Automatic er et nyt kryds mellem den klassiske hollandske sort White Widow, som af de fleste rygere og dyrkere betragtes som en ægte klassiker. Vi har fået fat i en fantastisk klon af den originale White Widow-sort og krydset den med vores fineste automatisk blomstrende sorter.
 

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
172,95 kr.
259,95 kr.
464,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Automatisk blomstrende af høj kvalitet, meget lig originalen

White Widow er mere end bare en kendt cannabissort i verden: Den leverer det genetiske fundament til et hav af andre klassiske sorter, som elskes af dyrkere på alle niveauer. Nu er det muligt for begyndere og utålmodige dyrkere at få White Widow-blomster til at vokse med lynets hastighed. Byd velkommen til White Widow Automatic.

Ligesom den originale fotoperiodiske White Widow vil denne sort gro blade, der er brede, mørke og grønne, og er belagt med et tungt lag af krystaller ved slutningen af blomstringsfasen. White Widow Automatic efterligner mange af de samme træk fra den originale WW, men den kan altså høstes efter blot 75-85 dage! Den største forskel med vores variant er dens kompakte størrelse, hurtige vækst og lidt mere stenede, fysiske oplevelse.

Blomsterne har et udseende og en virkning, der trods deres hybridgenetik bærer præg af Indica. White Widow Automatic har en skovagtig, skarp, jordet aroma og smag svarende til White Widow, men ikke helt så stærk.

Denne sort blev avlet i et par år for at sikre genetikkens stabilitet. Indendørs får den en gennemsnitshøjde på omkring 50 cm, mens nogle af de større planter kommer op omkring 100 cm. Udbyttet er ret godt for denne automatisk blomstrende sort, dvs. 190-240 gram/plante, afhængig af forholdene. Indendørs kan dyrkerne være lige så heldig og opnå et udbytte på op til 450 gram/m2.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 50-110 cm (udendørs) 40-80 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 70-80 dage

Udbytte: 190-240 g/plante (udendørs) 400-450 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 14%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): A945AX38O6 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen