Viser alle 14 resultater

  • Filters
  • Sort by:
Close

PRISVINDER

No products were found matching your selection.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Kultivering af cannabisfrø er ulovlig i mange lande inkl. Danmark. Nordland Seeds tilbyder udelukkende salg af cannabisfrø som samlerobjekter samt til genetisk prÌservation.

Det er kundens ansvar at sikre, at han/hun følger lovgivningen om cannabisfrø i vedkommendes eget land. Nordland Seeds ønsker ikke at opfordre vores kunder til at handle i strid med deres egen nationale lovgivning. Kunder frarüdes at handle i strid med loven. Frøene bliver solgt under den udtrykkelige forstüelse, at de ikke vil blive kultiveret i et land, hvor det er ulovligt at gøre det.

Hvis kunder giver Nordland Seeds grund til at tro, at loven vil blive brudt med frø solgt pü denne hjemmeside, vil vi nÌgte at acceptere handlen.

Kunder, der køber fra Nordlandseeds.dk, skal mindst vÌre 18 ür gamle pü købstidspunktet.

Nordland Seeds bifalder ikke brugen af ulovlige eller kontrollerede stoffer pĂĽ nogen mĂĽde, og tager ikke noget ansvar for ibrugtagen af produkter solgt pĂĽ vores hjemmeside.

Alle informationer pü Nordland Seeds hjemmeside er udelukkende inkluderet til brug for undervisningsmÌssige, videnskabelige eller historiske forskningsformül. Information pü Nordland Seeds hjemmeside, produktemballage, promotion materiale etc. er tillige gjort tilgÌngelig for lande, hvis love tillader kultivering af hampefrø.

Nordland Seeds er pü ingen müde ansvarlig for krav, handlinger, juridiske og/eller retsafgifter rettet mod Ên selv i forbindelse med benyttelse af produkter købt pü denne hjemmeside eller gennem andre medier.

Š 2021 Nordland Seeds ApS | CVR: 40276289

Viewed
Navigation
Close

KURV

Set for nyligt

Close

Categories