Wedding Crasher

Feminized photoperiod
Balanced effect
Fruity

99,95 kr.671,95 kr.

Inviter dig selv til fest! Wedding Crasher er en meget opløftende sort, der får dig op på dansegulvet. Det betyder ikke noget, at der ikke lige er en bryllupsfest. Denne sort passer godt til dagtimerne og er fantastisk til alle slags aktiviteter. Den er det perfekte valg, når du vil booste din kreativitet eller bare har lyst til at føle dig mere veloplagt.

Vælg pakkestørrelse
99,95 kr.
243,95 kr.
369,95 kr.
671,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Royal Queen Seeds – Wedding Crasher: Gør dig øjeblikkeligt i godt humør

For at skabe den lækre Wedding Crasher krydsede dyrkerne hos Royal Queen Seeds den lækre Wedding Cake med den terpenrige Purple Punch. Denne lækre dessertsort kan dog meget mere end bare at behage dine smagsløg.

Takket være en næsten lige balance mellem sativa- og indica-genetik (55% sativa, 45% indica) får du en dybt afslappende og opløftende virkning på samme tid. Og med et THC-indhold på 21% er denne kvalitetssort fra USA ikke til at kimse ad.

Wedding Cake og Purple Punch: Det perfekte match

Wedding Crashers harpiksagtige knopper har en distinkt aroma af druer og et let strejf af vanilje. Ryg den i en joint eller vaporizer og nyd den milde, søde røg med en eftersmag af bær. Wedding Crashers har en glad og forfriskende virkning, men samtidig også afslappende.

Den vil gøre dig i godt humør på ingen tid. Den positive virkning gør, at denne sort passer til enhver lejlighed, hvad enten du planlægger en tur i byen eller bare vil have det sjovt med vennerne.

Dyrkning af Royal Runtz

Royal Runtz når en mellemstor størrelse og producerer fantastiske udbytter både indendørs og udendørs. Den har en overlegen hårdfør og holdbar genetik og giver gode resultater uanset miljøet. Indendørs planter bliver op mellem 100-130 cm i højden og giver et udbytte på 450-500 gram pr m² – mere end rigeligt til at fylde dine opbevaringsglas op i et godt stykke tid!

Udendørs planter dyrket i store potter eller hævede bed opnår en maksimal højde på 180 cm. Plant forskellige ledsagerplanter sammen med dine Royal Runtz-planter for at afskrække skadedyr og maksimere dine resultater. Du kan forvente et fantastisk udbytte på 400-450 gram pr. plante efter en kort blomstringstid på 8-9 uger.

Wedding Crasher: Vækstegenskaber

Wedding Crasher er ikke kun en lækker cannabis, den spreder også glæde i dyrkningsrummet. Planterne når en højde på ca. 150-180 cm indendørs og op til 200 cm, når de dyrkes under solen. De har altså brug for plads for at kunne nå deres fulde potentiale.

Under optimale forhold producerer sorten udbyttemæssigt op til 500 gram pr. m² indendørs efter 9-10 ugers blomstring. Udendørs kan du opnå helt op til 600 gram pr. plante, og den er klar til høst i slutningen af oktober.

En velsmagende sort med behagelige virkninger og et godt udbytte – hvad mere kan cannabisdyrkere ønske sig? Wedding Crasher er en sort, som du helt sikkert ikke vil gå glip af, så køb dine frø fra RQS i dag!

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: Sativa 55% Indica 45%

Område: Indendørs

Højde: 150-180 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 450-500 g/m2

THC-indhold: 21%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 626I1WRVZD Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen