Triple G

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
High Yield
Medical

99,95 kr.671,95 kr.

Vores avlere har gjort underværker med Triple G. De har udtrukket de fineste egenskaber fra de to verdensberømte sorter for at skabe en Indica-hybrid på højeste niveau.

Vælg pakkestørrelse
99,95 kr.
243,95 kr.
369,95 kr.
671,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Triple G (Gorilla Glue Gelato): Vær klar på at blive skudt af

Triple G blev født ind i en prestigefyldt familie. Hendes navn er en hyldest til sin kraftfulde og berømte forfædre: Gorilla Glue og Gelato. Begge disse sorter har taget cannabisverden med storm.

De er velkendte internationalt for deres overlegne styrke, vanvittige smag og høje produktivitet. Vi tog vores egne udgaver af disse legender – Green Gelato og Royal Gorilla – for at skabe Triple G.

Vores avlere ville gerne skabe noget, som kunne matche forældrenes verdensklassegenetik – og Triples G er netop det. Hun Indeholder et massivt THC-niveau og dessertlignende smage for at behage krop, sind og smagsløg. Samlet set er hun et frygtindgydende Indica-domineret bæst (85% Indica).

Virkning, smag og aroma

Vi bliver nødt til at advare jer: Undervurder ikke Triple G! Begyndere bør være yderst forsigtige i deres tilgang til denne sort. Tag tingene et hvæs ad gangen.

Hendes kugleformede blomster virker som om, at de er klar til udgyde et hav af skinnende harpiks. Denne psykoaktive nektar indeholder et THC-niveau på 26%, som løfter dit sind inden for få sekunder.

Erfarne rygere kommer til at mærke en øjeblikkelig strøm af euforisk energi, som tænder for lyset i centralnervesystemet. Selvom disse følelser er behagelige, kan de medføre angst hos mindre erfarne rygere.

Hvis du kan håndtere sortens high, så gør dig klar på en fantastisk rejse med dybe tanker, kreativitet og indre ro. Triple G tilbyder også et overbevisende terapeutisk potentiale for dem, som søger lindring af symptomer. Prøv hende, hvis du oplever mangel på appetit, søvnløshed eller kroniske smerter.

Smagen af fyldig chokolade, bær og slik forstærker denne virkning. Og eksplosionen af sanseoplevelser stopper altså ikke her. Forvent skarpe aromaer af jord, krydderi og benzin.

Dyrkning af Triple G

Triple G skaber et kompakt planteområde af snævre, spidse blomster. Disse blomster er fyldte med lyse orange blomsterhuler og et tykt lag af trichomer.

Hendes tunge Indica-dominans giver sig udslag i en busklignende form, som gør hende nemmere at håndtere end de fleste. Dyrkere kan anvende topning og beskæring af planten for at eksponere hendes knopområder for ensartet lys.

Hun håndterer indendørs og udendørs forhold lige så godt og giver et udbytte i midten af skalaen i begge miljøer.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: Sativa 15% Indica 85%

Område: Indendørs

Højde: 90-140 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 500-650 g/m2

THC-indhold: 26%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 3KL7TDRKD5 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen