Medusa F1 Auto

Feminized Autoflowering

201,95 kr.1.304,95 kr.

Sugar Magnolia x American Beauty

Medusa er en ægte F1-hybrid skabt af rene, indavlede cannabislinjer. Disse cannabisfrø byder på ensartede vækstegenskaber, lækre aromaer og smage og masser af styrke. Hvis du vil dyrke stabile, lange planter i dit dyrkningsrum, -telt eller i din have, behøver du ikke lede længere.

Vælg pakkestørrelse
201,95 kr.
477,95 kr.
723,95 kr.
1.304,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Medusa F1: Mellemstore planter med lækker aroma og høj styrke

Medusa F1 vil ganske vist ikke forvandle dig til sten som karakteren fra græsk mytologi, den er opkaldt efter, men den giver dig alligevel en stenet oplevelse på sin helt egen unikke måde. Sorten er skabt ved at kombinere gener fra indavlede linjer, der stammer fra den fede og søde indica-sort Sugar Magnolia og American Beauty, en hurtig, frugtagtig hybrid elsket for sin velafbalancerede, positive virkninger. Resultatet blev en automatisk blomstrende F1-sort med en lækker frisk smag, en unik cannabinoidprofil og store udbytter.

Aroma, smag og virkninger af Medusa F1: Mynte, peber og frisk frugt og en afbalanceret cannabinoidprofil

Medusa F1 er en meget aromatisk sort fyldt med lækre terpener, der bærer noter af frisk mynte, peber og noter af frisk frugt, bær og syrligt brændstof. Dens tykke, frostagtige knopper producerer høje mængder THC og CBG samt høje koncentrationer af myrcen, ocimene, farnesen og caryophyllen, der giver Medusa F1 utrolige kraftfulde virkninger. Den byder på fysisk og stenet afslapning fra top til tå (takket være høje koncentrationer af myrcen og farnesene), samtidig med at du vil opleve et opløftende, kreativt og motiverende kick (takket være høje koncentrationer af ocimene).

Dyrkning af Medusa F1: Høje men håndterbare planter med tunge knopper, der er nemme at trimme

Medusa F1-frø producerer høje automatisk blomstrende planter med lange, stærke grene og god plads mellem knopperne. Planterne bliver op til 80-85 cm høje og har en hurtig blomstringstid på kun 42-45 dage (72 dage fra spiring til høst). Takket være dens stærke gener producerer Medusa F1 masser af store og fede blomster, der er nemme at trimme. Medusa F1 er utrolig stabil og kan klare let stress og ugunstige vejrforhold. Sorten er dog let modtagelig overfor gråskimmel (Botrytis), så sørg for at holde øje med luftfugtigheden.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende F1

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-90 cm

Høsttidspunkt fra frø: 70-75 dage

Udbytte: XXXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): XYHH97K133 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen