Cosmos F1 Auto

Feminized Autoflowering
CBD strain

208,95 kr.1.379,95 kr.

Oregon CBD

Cosmos F1 er et cannabisfrø med højt CBD-indhold, stærke sativa-gener og ægte F1-hybridstyrke. Denne sort er det perfekte valg for dyrkere, der leder efter stabil, modstandsdygtig og ensartet CBD-rig plante.

Vælg pakkestørrelse
208,95 kr.
499,95 kr.
759,95 kr.
1.379,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Cosmos F1: Verdens første F1 CBD-cannabissort

Cosmos F1 er den største automatisk blomstrende sort i vores katalog med F1-hybrider. Cosmos F1 har en høj, karakteristisk juletræslignende struktur samt lyse grønne blade, og den er et sandt bevist på skønheden og kraften i Cannabis sativa. Takket være de rene gener, som stammer fra Oregon CBD, har denne sort det højeste CBD-indhold i hele vores sortiment af F1-frø.

Aroma, smag og virkninger af Cosmos F1: En sprudlende CBD-sort

Cosmos F1 er tro mod den rene linje, som den stammer fra, og byder på en lækker aroma, der kombinerer friskheden af fyr med den fyldige, næsten cremede aroma af moderne Cookies-sorter og unikke pebrede noter. Takket være sortens høje CBD-indhold og lave mængder af THC, giver Cosmos F1 afbalancerede virkninger uden at du gøre dig høj. Terpenprofilen af Cosmos er domineret af myrcen, farnesen, limonen, pinen og caryophyllen. Kombineret med det høje CBD-indhold, har Cosmos F1 en klar, meditativ virkning, der får din krop til at slappe af samtidig med, at du kan holde dig klar i hovedet. Virkningerne hjælper med at forene krop og sind og skabe en følelse af kosmisk balance.

Dyrkning af Cosmos F1: En ægte sativa med ren F1-styrke

F1-hybridfrø tilbyder suveræn ensartethed og stabilitet, og det gælder især Cosmos F1. Planterne er robuste og udvikler den samme høje, aflange struktur. Den blomstrer automatisk og er høstklar 80 dage efter spiring. Cosmos F1 boomer med lange, pjuskede knopper, der er karakteristisk for sativa-sorterne.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende F1

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-100 cm

Høsttidspunkt fra frø: 75-85 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: 0,5%

CBD-indhold: Meget højt

Varenummer (SKU): LVNGN1EVG2 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen