Sweet ZZ Automatic

Feminized Autoflowering
Indica effect

94,95 kr.634,95 kr.

Sweet ZZ Automatic cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Sweet ZZ og Diesel Auto.

Resultatet er en aromatisk og potent autoblomstrende cannabis med et højt THC-indhold på hele 18%, hvilket er imponerende – og særligt for en såkaldt “autoflower”.

Vælg pakkestørrelse
94,95 kr.
229,95 kr.
347,95 kr.
634,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse (producentens egne ord)

Sweet ZZ Automatic: En automatisk blomstrende særhed Sweet ZZ Automatic er et banebrydende skridt inden for verden for automatisk blomstrende genetik. Hun blæser andre sorter ud af banen i forhold til styrke, smag og udbytte. Begyndere lokkes ofte af de automatisk blomstrende sorter, fordi de er så nemme at dyrke. Mere erfarne dyrkere vælger imidlertid typisk fotoperiodiske sorter for et mere omfangsrigt udbytte. Sweet ZZ Auto kombinerer disse egenskaber for at imødekomme krav fra både novicer og erfarne dyrkere. Hun er ligetil at dyrke og producerer en høst, som er på niveau med de fleste fotoperiodiske sorter.

Vores dygtige avlere skabte denne skabning ved at bruge forældresorter af højeste kvalitet. Fra begyndelsen var målet at hæve standarden for den automatisk blomstrende genetik. Udbytte og virkning var essentielle faktorer, men hun skulle også smage fantastisk. Vores avlere valgte Zkittlez som den første forældresort netop på grund af dette. Hendes prisvindende smag og lugt tilførte noget seriøs skarphed, hvorimod hendes Indica-high bidrog med en afslappende virkning. Derefter havde vi brug for at finde noget lige så velsmagende for at tilsætte noget automatisk blomstrende genetik til blandingen. Diesel Auto var det perfekte valg. Denne kvinde har et lækkert slag i sig og udmærker sig ved en hurtig vækstcyklus. Vores ekspertavlere har omhyggeligt kombineret disse genetiske træk, og resultatet er enestående. Sweet ZZ Automatisk er født, og hendes egenskaber har blæst os væk.

Virkning, Smag Og Aroma Af Sweet Zz Automatic Sweet ZZ Automatic arvede en Indica-domineret genetisk profil. Hun leverer hovedsageligt en stenet følelse af at være høj, som går efter kroppen. Det ville være en underdrivelse at beskrive denne virkning som afslappende. Vi tog et udpluk af hendes blomster med på laboratoriet og fik bekræftelse på et THC-niveau på 18%. Sådan en høj koncentration af cannabinoid smækker kroppen med en gennemgribende beroligende virkning, som bremser angst og stress i opløbet. Sweet ZZ Auto er en fantastisk sort til nydelsesmæssige formål, når du og dine rygevenner har brug for at få hverdagens strabadser på afstand. Bestil noget lækker mad, sæt en god film på, og flygt fra virkeligheden for en stund.

Et væld af afslappende terpener forstærker den intense og længerevarende følelse af at være høj. Disse molekyler leverer lækre smage og påvirker virkningen væsentligt. Caryophyllen er dén terpen, som der er mest af i Sweet ZZ Auto og sørger for noter af krydderi og peber. Det bør nævnes, at molekylen også spiller en rolle som cannabinoid. Caryophyllen aktiverer CB2-receptorerne i det endocannabinoide system for at producere en antiinflammatorisk virkning. Denne mekanisme giver et boost til det samlede terapeutiske potentiale i Sweet ZZ Auto. Sorten indeholder også høje niveauer af humulen, som byder på humlesmag og -aroma. Limonen er endnu en fremtrædende terpen i blandingen med spor af citron og virkning mod angst. Dyrkning Af Sweet ZZ Automatic Hun er altså spækket med THC og velsmagende terpener. Hvad mere kunne du ønske dig? Jamen, gør dig klar til den store finale. Sweet ZZ Automatic producerer et imponerende udbytte på kort tid. Efter spiring af hendes frø producerer hun et tykt område af modne blomster på omkring 75 dage. I løbet af denne tid når hun op på en højde på omkring 1 meter.

Hvis du planlægger at dyrke denne sort indendørs, kan du forvente et maksimalt udbytte på 400 gram/m². Hvis dit speciale ligger inden for udendørs dyrkning, kan du se frem til en høst på omkring 160 gram pr. plante.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 60% Indica / 35% Sativa / 5% Ruderalis

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-120 cm

Høsttidspunkt fra frø: 63-75 dage

Udbytte: 350-400 g/m2

THC-indhold: 18%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 5G1XBH32MN Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen