Sweet Skunk Automatic

Feminized Autoflowering
Balanced effect

69,95 kr.464,95 kr.

Sweet Skunk Automatic minder meget om den populære Skunk, men denne variant er en automatisk blomstrende sort, som stort set kan dyrkes over det hele. Denne nye sort er et fantastisk kryds mellem Early Skunk, Critical og Ruderalis, tilbagekrydset og stabiliseret gennem flere generationer i skabelsen af den perfekte hybrid.
 

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
172,95 kr.
259,95 kr.
464,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Sweet Skunk Automatic Kan Næsten Dyrkes Hvor Som Helst

Denne automatisk blomstrende feminiserede hybrid minder meget om den originale Skunk-sort, når det kommer til vækst, smag og virkning. Tilføjelsen af Ruderalis-genetikken har dog gjort det muligt for den at trives i områder, hvor det tidligere ikke var muligt. Der er fart på denne skabning, og den bruger ingen tid på at modnes, hvilket betyder, at frøene bliver til blomster, der kan høstes, efter bare 11-12 uger.

Kompakt Plante Med Gode Virkninger

Sweet Skunk Automatictilbyder en stærk smag og aroma – en anelse frugtagtig, lettere krydret og en smule skunk-lignende. Denne kombination kulminerer i en te-agtig essens, som er skarp og kompleks. Det er en blød, behagelig rygeoplevelse, som tilbyder en god balance fra Indica-, Sativa- og Ruderalis-generne, selv om at Indica klart er dominerende.

I gennemsnit kan der forventes et udbytte på 60-110 gram/plante fra Sweet Skunk Automatic. Nogle gange kan der ventes mere, og andre gange bliver det til mindre, afhængig af omgivelserne. Indendørs kan dyrkningsaktiviteterne give et udbytte på op til 450 gram/m2.

Sorten gror til en god højde på omkring 60-100 cm, hvilket betyder, at den vil passe godt ind i selv de mindste dyrkningsrum, haver eller altaner. Dyrkere vil påskønne, at Sweet Skunk Automatic tilbyder en fyldig smag og potens, uden man behøver at stresse over at skulle fremhøste en fuld fotoperiodisk kultivar.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-100 cm (udendørs) 40-80 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: Over 70 dage

Udbytte: 60-110 g/plante (udendørs) 400-450 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 15%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): C62C8Z5BPG Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen