Special Queen #1

Cup Winner
Feminized
Outdoor
Sativa

33,75 kr.225,00 kr.

Special Queen #1 cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en prisvindende 50/50%-hybrid, afledt fra krydsningen af en Power Bud og Skunk #1.

Resultatet er en klassisk Skunk-hybrid, hvor man får stor værdi for pengene. Den kan dyrkes udendørs i dansk klima, hvori den popularitet består, idet den har en hurtig blomstring og kan høstes i september/oktober.

Vælg pakkestørrelse
33,75 kr.
78,75 kr.
123,75 kr.
225,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Special Queen #1 er en skøn, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, medium/stor-størrelse cannabis, der er Sativa-dominant i dens vækstmønster. Den producerer masser af store, krystalliserede topskud over hele dens krop med en kraftig aroma, og er velegnet til kommercielle formål.

Den er trives både inden- og udendørs og tilpasser sig enhver dyrkningsmetode, såsom hydro og SOG/SCROG.

En balanceret gødningsdiæt er alt, hvad denne cannabis behøver for at trives, og den udviser høj modstandsdygtighed over for fugt og sygdomme; den er derfor også et godt valg for begyndere.

Smagen og aromaen udtrykt og frugt med strejf af citron, krydderier og røgelse. Effekten er typisk Skunk: Primært mentalt stimulerende og giver en opløftende følelse, der kan afslappe enhver.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-140 cm (indendørs)

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 500-550 g/m2

THC-indhold: 18%

CBD-indhold: Lavt

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen