Sour Diesel

Feminized photoperiod
Sativa effect
Strong Aroma

69,95 kr.484,95 kr.

Den verdenskendte Sour Diesel er nu tilgængelig som feminiseret frø hos Royal Queen Seeds. Vi er stolte over at kunne tilføje denne cannabissort til vores udvalg. Dette er måske en af de mest kendte cannabissorter på planeten – og måske også en af de stærkeste.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
172,95 kr.
259,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Perfekt til indendørsdyrkning

Ligesom mange af de bedste cannabissorter, som bliver lanceret nu til dags, kommer Sour Diesel direkte fra Californien. Det er en favorit blandt mange rygere og dyrkere. Denne kraftfulde amerikanske genetik oplever en god vækst indendørs rundt om i verden. Udendørs vil den derimod have behov for et varmere klima som i Californien eller Spanien.

Rigtig flotte harpiksfyldte blomster

Dette er hovedsageligt en Sativa-sort, hvilket ses i både dens struktur og stærke high-virkning, som rammer brugeren. Planten udvikler harpiksfyldte blomster og en kraftfuld aroma i løbet af blomstringsperioden på 10 uger. Disse planter gror op til omkring 100-130 cm med en vis strækning i den tidlige blomstring.

Kemisk og sur aroma

Sour Diesel er en meget skarp aromatisk sort. Stærk kemisk, urteagtig og sur aroma afgives fra de skinnende blomster. En god dyrkning vil give et udbytte på 450-600 gram/m2. Der er her tale om både kvantitet såvel som kvalitet, hvilket ender med at give blomster af høj kvalitet, der har masser af krystaller og god aroma. Det kalder man Diesel-styrke!

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: Sativa 70% Indica 30%

Område: Indendørs

Højde: 90-160 cm

Blomstringstid: Over70 dage

Udbytte: 475-525 g/m2

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 7N92WL4K64 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen