Shogun

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
High Yield

74,95 kr.559,95 kr.

Shogun er en stimulerende Sativa, som får sat gang i hjernens kraftværk. Gør klar til at blive skudt i gang.

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
201,95 kr.
299,95 kr.
559,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Shogun: en efterkommer af Amnesia og Gorilla

Shogun stammer fra to meget forskellige sorter. Vores avlere udvalgte forældersorten Amnesia Haze for hendes høje indhold af THC, høje produktivitet og Sativa-dominans. Denne iltre sort stammer fra Original Amnesia Haze og indeholder et mellemstort niveau af CBD. Shogun indeholder også genetik fra Royal Gorilla.

Dette ekstremt potente bæst leverer 25% THC og er en perfekt balance mellem Sativa- og Indica-genetik. Hun stammer fra en trio af legendariske sorter: Sour Dubb, Chem Sis og Chocolate Diesel. Shogun markerer sig således med en balance af træk fra de to sorter. Hun arvede sin Sativa-dominans fra Amnesia Haze og et højt THC-indhold fra begge forældre.

Virkning, smag og aroma

Shogun er opkaldt efter de historiske japanske krigere fra gammel tid – indbegrebet af fokus og utøjlet styrke. Denne variants kognitive virkning er ligesom en slibesten mod et samuraisværd. Den stimulerende virkning booster din opmærksomhed og koncentration, og Shogun vil gøre det muligt for brugere at arbejde i længere perioder.

Denne sort bringer en tilstand af zen og tilfredsstillelse. Hvis du har en opgave for eller en deadline, du skal holde, så træk denne sort frem fra dit lager. Det er ligesom at bunde en kop kaffe. Hun er også fantastisk at ryge forud for fysisk aktivitet som løb, skøjteløb eller jiu-jitsu. Denne sorts high hjælper dig med at komme ind i zonen og finde dit flow.

Hendes enorme THC-indhold gør hende også interessant for nogle typer af medicinske brugere. Dem, som ønsker at lindre smerter eller løfte humøret, kan få gavn af denne sort.

Shogun deler hendes forældres terpenprofil. Rygning af denne sort føles ligesom at gå gennem en nåleskov. Hvert hvæs leverer en rig smag af jord og fyr.

Dyrkning of Shogun

Shogun er forholdsvis nem at dyrke, og den er en passende fotoperiodisk sort for begyndere. Hun kan klare sig i forskellige omgivelser og trives både indendørs og udendørs. Hun har brug for store mængder næring, men den øgede indsats skal nok blive belønnet.

Hvis du planlægger at dyrke denne sort indendørs, så kan du forvente et solidt udbytte på op til 600 gram/m2 efter en blomstringstid på 9-11 uger. Udendørs vil hun levere et udbytte på op til 750 gram/plante.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: Sativa 70% Indica 30%

Område: Indendørs fotoperiode

Højde: 90-140 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 500-750 g/m2

THC-indhold: 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): WTBNPSQOQ4 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen