Sherbet Queen Automatic

Feminized Autoflowering
Indica effect
Fast Flowering

69,95 kr.484,95 kr.

Velsmagende terpener? Ja! Masser af THC? Ja! Fremragende udbytter? Ja! Sherbet Queen Automatic har det hele, og derfor er det en populær favorit blandt dyrkere, som er vilde med automatisk blomstrende genetik. Den giver et massiv udbytte af stenende indica-blomster i slutningen af en super kort vækstcyklus. Forbered dit tørrerum til høst efter kun 8-9 ugers dyrkning.
 

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
173,95 kr.
259,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Sherbet Queen Automatic: Pakket med frugtagtig godhed

Sherbet Queen Automatic udkonkurrerer langt størstedelen af automatisk blomstrende sorter, når det gælder både smag og styrke. Sorten er et resultatet af et dedikeret dyrkningsprojekt, og vi er glade for at kunne tilbyde det, vi anser for at være en af de mest succesrige sorter i vores genetiske arkiv. Den kræver ikke meget plads, leverer et udbytte der er det hele værd og har en øjeblikkelig virkning, der giver en dyb og behagelig sindstilstand.

Sherbet Queen Automatic: Nyd de bedste træk fra Pink Panties og Cookies Auto

Sherbet Queen var til at starte med en dagdrøm. Vores team af dyrkeres mål var at fortsætte med at sætte standarden inden for automatisk blomstrende genetik i topklasse, denne gang med en sort, der både havde imponerende styrke og fremragende smag. For at opnå dette startede de med Pink Panties – det velsmagende afkom fra to pikante Kush-sorter – som de besluttede at krydse med Cookies Auto for at tilføre ekstra sødme og auto-genetik til blandingen.

Efter at have perfektioneret krydsningen over flere generationer resulterede det i Sherbet Queen Automatic med en genetisk profil på 65% indica, 30% sativa og 5% ruderalis.

Dyrkning af Sherbet Queen Automatic: Nemt som en leg

Sherbet Queen Automatic giver et respektabelt udbytte i en lille og kompakt pakke. Den er et særligt fremragende valg for nybegyndere, der vil have en blød start på cannabisdyrkning. Indendørs planter vokser op til 70–100 cm og producerer imponerende udbytter på 325-425 gram pr. m². For at maksimere din høst anbefaler vi, at du dyrker 4-6 planter i dit dyrkningsrum og bruge SCROG-teknikken for at få et betydeligt større udbytte.

Udendørs planter bliver op til 90-120 cm. Oplev det kraftige støv af trikomer og orange-gullige pistiller dukke op på plantens smukke knopper, som sæsonen skrider frem. Forbered dig på at høste op til 150 gram pr. plante kun 8-9 uger efter spiring.

Sherbet Queen Automatics virkninger, aroma og smag: Nyd den lækre indica-fugtighed

Disse kompakte og klæbrige topskud har et THC-indhold på 20%. Det, kombineret med dens indica-dominerende genetik, giver en stærk virkning på kroppen, hvor den løsner op på fysiske spændinger. Hvert hiv har en sød og frugtagtig smag, hvilket gør den til en generøs godbid, du kan nyde igen og igen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-120 cm (udendørs) 60-120 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 55-65 dage

Udbytte: 100-150 g/plante (udendørs) 325-400 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): IO7P9396W3 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen