Royal Kush Automatic

Feminized Autoflowering
Balanced effect

64,95 kr.449,95 kr.

Royal Kush Automatic er nem og hurtig, som alle vores automatisk blomstrende sorter, men den her tilfører en smule af Kush til den efterhånden velafprøvede automatiske blanding. Den skarpe lugt fra de modnede Kush-blomster er et tegn på den kommende glæde og opløftende virkning.
 

Vælg pakkestørrelse
64,95 kr.
159,95 kr.
244,95 kr.
449,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Den Hurtigste Kush På Markedet

Royal tilbyder noget lidt anderledes for tilhængere af de automatisk blomstrende sorter. Royal Kush Automatic er et kryds mellem de hårdføre Ruderalis-sorter og en hurtigt blomstrende Kush. Denne indflydelse fra Kush, selvom det er af mindre type, ses i plantens statur. Det er stadig en kompakt plante, men den er højere end mange af de automatisk blomstrende sorter, da den kan vokse op til en højde på 60-90 cm.

Livlig Med Høj Produktion

Royal Kush Automatic vil være klar til høst efter blot 8-9 uger efter plantningen af frøene. Planten har en forholdsvis stærk luft ved blomstringens slutning, hvor den udsender en fyldig, krydret, næsten frugtagtig aroma. Denne duft bliver kun bedre, efter at planten er tørret og fermenteret.

Topskuddene er ikke så kompakte som hos andre automatisk blomstrende sorter uden indflydelse fra Sativa. Ikke desto mindre vil denne indica-dominerede skabning levere et udbytte af høj kvalitet med en produktion på op til 170 gram/plante under ideelle udendørs forhold.

Royal Kush Automatic er allerede utrolig nem at dyrke, men her er alle frø feminiserede, hvilket blot gør hele processen endnu enklere. Med en virkning som på samme tid er fysisk og opløftende, kan denne high bedst beskrives som klar og glad. Samlet set er Royal Kush Automatic en fantastisk sort, som giver en perfekt indgang til Kush-kultivering for begynderen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 120-150 cm (udendørs) 60-90 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 60-65 dage

Udbytte: 120-170 g/plante (udendørs) 300-350 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 13%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): SUQ4ZK7RNH Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen