Royal Jack Automatic

Feminized Autoflowering
Sativa effect

70,95 kr.524,95 kr.

Jack Herer er en fantastisk sort opkaldt efter en stor mand. Han var en utrættelig aktivist, der kæmpede for legaliseringen af cannabis, og som skrev bogen The Emperor Wears No Clothes – også kendt som Hampbiblen. Herer var en stærk stemme i cannabisbevægelsen indtil sin død i 2010. Nu hylder vi hans arv i denne automatisk blomstrende udgave, den friske Royal Jack Automatic.
 

Vælg pakkestørrelse
70,95 kr.
187,95 kr.
279,95 kr.
524,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Dyrk Royal Jack Automatic Lige Hvor Som Helst

Jack Herer sorten er ligeså kendt som manden selv, og den har en arv med sig, som vil bestå tidens prøver. Den originale fotoperiodiske kultivar er blevet nydt af cannabiskendere over hele verden, og nu er den tilgængelig i en automatisk blomstrende variant Royal Jack Automatic, som bliver nem for dig at dyrke.

Der er ikke blevet ændret ved den originale kraftfulde og opløftende Sativa-domineret high fra Herer, men en frisk, pikant aroma giver noget nyt og spændende til dem, som ikke før har haft at gøre med denne smukke sort.

På mange måder er Royal Jack Automatic virkelig ligesom en miniature udgave af den originale. På grund af Royal Jacks Automatisk blomstrende egenskaber, kan den stort set dyrkes hvor som helst. Efter frøene bliver spiret, vil feminiserede planter vokse hurtigt og være klar til høst på bare 11-12 uger.

Følelsen af at være høj holder dig motiveret hele dagen lang

Denne sorts hovedvirkning er en kreativ og energisk high, men takket være en blanding af Haze-, Northern Lights- og Skunk-genetik, så får du også en afslappende, stenet Indica-følelse. Royal Jack Automatic har en pikant profil, der minder om Haze. Røgen er frisk og blød med en anelse krydret urteagtig smag, meget lig den originale Jack Herer-sort.

Lille plante med store udbytter

Royal Jack Automatic præsterer godt både indendørs og udendørs med et gennemsnitsudbytte på omkring 70-120 gram/plante udendørs og op til 400 gram/m2 indendørs. Den vil ikke blive alt for høj: Den når en højde på 40-90 cm, hvilket gør den oplagt til en mere diskret dyrkning i mindre skala. Royal Queen Seeds er stolte over at kunne fortsætte denne hyldest til Jack Herer, Hampens Kejser, gennem denne automatisk blomstrende sort.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-80 cm (udendørs) 40-80 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 70-120 g/plante (udendørs) 350-400 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 16%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): YT322C769Z Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen