Royal Creamatic

Feminized Autoflowering
Indica effect

59,95 kr.409,95 kr.

Royal Creamatic er det nyeste medlem af Royal Queen Seeds’ automatisk blomstrende samling, og her vil brugeren opleve en vidunderlig ny aroma. Vi har taget den bedste Ruderalis-genetik og krydset den med Honey Cream for at tage smagen til et helt nyt niveau. Denne sort kan dyrkes hurtigt, uden besværligheder.
 

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
409,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

PREMIUM-RUDERALIS KRYDSES MED KLASSISK SPANSK INDICA

Honey Cream er en populær spansk Indica, som stammer fra et kryds af BlueBlack, Maple Leaf Indica og White Rhino. Kendt for dens intense aroma og stærke fysiske virkning kanaliserer vores Royal Creamatic den originale fotoperiodiske sorts ikoniske træk ind i en automatisk blomstrende kultivar, som skinner med en klassisk sukkerpræget aroma af karamel. Den er bare langt hurtigere til at blomstre og nemmere at dyrke.

PASSER GODT TIL MINDRE INDENDØRSOMRÅDER

Royal Creamatic betragtes som en mellemstor, feminiseret og automatisk blomstrende variant, hvilket betyder, at du kun får blomster fra hunplanter og dermed ikke bruger tid på uønskede hanplanter.

Normalt vil denne plante danne en stor blomst og bare nogle få mindre sidegrene. Denne kraftfulde plante blomstrer hurtigt og bliver maksimalt 70-100 cm høj. Det gør den ideel til mindre indendørshaver samt opsætning ved dyrkningsmetoder som Sea of Green (SOG).

På trods af dens kompakte statur kan Royal Creamatic producere 165 gram/plante, hvis den får den rigtige lyseksponering udenfor. Udbyttet indendørs kan dog komme op på 450 gram/m2. Efter frøet er blevet plantet, vil der gå 12-13 uger, før du er klar til din høst.

Dette er en automatisk blomstrende sort, der skyder kompakte krystalliserede blomster med en god smag og en tung afslappende fysisk effekt. Med et solidt, men håndterbart THC-indhold på 15% og et mellemhøjt niveau af CBD vil denne sort være helt oplagt at bruge om aftenen eller på fridage.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-110 cm (udendørs) 60-80 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: Over 70 dage

Udbytte: 115-165 g/plante (udendørs) 400-450 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 15%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): 1536WFFDK4 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen