Royal Cheese Automatic

Feminized Autoflowering
Balanced effect
Short height
Medical

59,95 kr.409,95 kr.

Royal Cheese Automatic er en af vores bedstsælgende sorter – elsket af mange for den specielle skarpe aroma og smag. Lugten fra Cheese er ikke til at tage fejl af, og nu kan du nyde alt det bedste fra den legendariske sort, men i en mindre pakke, der er nemmere at håndtere.
 

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
409,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

En storartet lille plante

Cheese er ikke blot en eftertragtet sort i mange dele af verden, men den kan også prale af en gådefuld historie. Med stor indflydelse fra Storbritanniens rave scene i 1990’erne, og en af de mest specielle terpenprofiler rundt omkring, var det kun et spørgsmål om tid, før denne legende blev opdateret i en robust automatisk blomstrende udgave.

Royal Cheese Automatic har holdt fast i den ikoniske smag som den originale Cheese, men vil nu være mindre krævende for dyrkeren, som også kan se frem til en hurtigere proces. Meget lig den fotoperiodiske Cheese, som stammer fra Skunk #1-genetikken, afgiver denne automatiske blomstrende variant en meget skarp aroma og stærk smag af ost, jord og krydderier. I modsætning til den originale vil Royal Cheese Automatic være klar til høst efter bare 11-12 uger efter spiring.

Kompakt med respektabelt udbytte

Denne sort vil nå en maksimal højde på omkring 100 cm. Selvom nogle sorter med høje udbytter kommer op på denne størrelse, så vil de fleste være lavere end dette. Under gode forhold vil Royal Cheese Automatic give masser af udbytte: helt op til 210 gram/plante udendørs og 475 g/m2 indendørs.

Royal Chees Automatic er en fantastisk sort for dem, som elsker lugten og smagen af Cheese, men som er på jagt efter den nemme dyrkning, som følger med de automatisk blomstrende sorter. Virkningen er stærk og fysisk med en glad, euforisk fornemmelse, som afrunder hele oplevelsen. Sorten har det med at stimulere din appetit, hvilket gør den helt oplagt til symptomatisk lindring.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-120 cm (udendørs) 60-100 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: Over 70 dage

Udbytte: 160-210 g/plante (udendørs) 425-475 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 15%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): 19F9987N2W Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen