Royal Bluematic

Feminized Autoflowering
Indica effect

74,95 kr.484,95 kr.

Dette er vores feminiserede, automatisk blomstrende udgave af Blueberry-sorten, som er verdenskendt for sin søde blåbærsmag og aroma. Vi havde allerede en fremragende udgave af denne plante i vores Blue Mystic, men nu har vi en automatisk blomstrende sort, som giver dig endnu flere muligheder og et endnu hurtigere udbytte fra Blueberry-blomsten.
 

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
172,95 kr.
259,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Blueberry Blomsten Kun Til Feinschmeckerne

Vi har krydset ruderalis-sorter med den bedste genetik fra Blue-familien, der stammer fra et klassisk kryds af Thai-landracer, Thai-hybrider og en old-school afghansk sort fremdyrket af legendariske avlere i Californien og Oregon. Derfor kan vi nu lancere denne nye og forbedrede Royal Bluematic, som takket være den automatisk blomstrende genetik er nemmere at håndtere end nogensinde og kan høstes bare 11-12 uger, efter frøet er blevet plantet.

Super Forhold Mellem Størrelse Og Udbytte

Royal Bluematic får en mellemstor størrelse for en automatisk blomstrende sort med en gennemsnitshøjde på 60-75 cm. Ligesom de fleste automatisk blomstrende sorter, så vil der vokse få grene ud til siden, og den vil bruge al sin tid på at gro en stor fremadvendt blomst. I gennemsnit vil hver plante producere omkring 120 gram af denne dejlige Royal Bluematic-blomst.

På grund af dens overvejende indica-genetik har Royal Bluematic en glat, afslappende stenet effekt.

Aromaen minder om vores Blue Mystic med en sød duft og blåbærsmag. Den er nem at dyrke med en sanselig terpenprofil og virkning: den perfekte kombination. Dette er nytænkning af en elsket klassiker – og ikke bare endnu en kopi af Blue.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-100 cm (udendørs) 60-75 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: Over 60 dage

Udbytte: 70-120 g/plante (udendørs) 425-475 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 14%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): Q935G18NHP Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen