Royal AK

Feminized photoperiod
Sativa effect
High Yield
Strong Aroma

64,95 kr.449,95 kr.

Royal AK er simpel at dyrke, hvilket er med til at gøre den til en ultrapopulær sort på grund af hendes utrolige egenskaber. Ellers kendt som AK47 har andre frøselskaber med megen besvær forsøgt igen og igen at imitere og krydse denne. Kalashnikova er et kryds af AK-pot med White Widow. Den tilbyder en utrolig ren high på samme tid som et brændende, varigt Indica-produkt.

Vælg pakkestørrelse
64,95 kr.
159,95 kr.
244,95 kr.
449,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Kraftfuld og frugtagtig duft

Denne urt har en gennemsnithøjde, der gør den til en passende til et indendørs dyrkningsområde i miniformat udfra den antagelse, at du kan bremse dens overdøvende lugt, da den er kendt for dens utroligt robuste livlighed og kraftfulde aroma.

Aromaen er en blanding af bær, dieseltømning og dieselolie. Den kendes som overraskende stabil sort med et pålideligt slutresultat hver eneste gang, der skal høstes. Dyrkere skal tage ekstra hensyn til luftregulering, når de dyrker i nærheden af andre individer. Royal AK vokser godt både udendørs og indendørs.

Den har en sær og special aroma; sukkerholdig og gammel med spor af fyr. Den siges ofte at være blandt de mest fremtrædende moderne sorter i verden. Selvom den anses som en Sativa-domineret hybrid, så har den samtidig et betydeligt Indica-aftryk. Den leverer det med et fornuftigt high til hoved og krop.

AK 47-pot blev ikke givet sit navn som en tegn på noget voldeligt, men mere i forbindelse med et ‘one hit wonder’, som denne oplevelse er. Efter dens lancering faldt gæsterne på coffee shops i Amsterdam regelmæssigt i søvn, når de havde røget noget af denne sort. Værdi uden kompromis betyder, at den passer godt til både komercielle dyrkere samt hjemmedyrkere. De producerer solide blomster med et lavt antal blade, som skinner med et lag af harpikskrystaler.

En sort der har vundet flere priser

Den producerer mørke gullige og jadegrønne blomster. Den indeholder en lille mængde hår. Hårene, som er synlige, er mørkerøde og gyldenbrune. De er kun til at se, når man deler blomsten. Sorten har vundet 16 priser ved cannabiskonkurrencer, hvilket viser, at hun er en elsket plante både at dyrke og ryge. Hun tilbyder en virkelig robust, holdbar og nydelsesrig high.

Ved Cannabis Cup i 1999 bekræftede en selvregulerende laboratorium undersøgelse, at AK-pot havde den højeste andel af THC blandt alle kandidaterne samme år. Den vandt også en pris for årets Indica-sort, navnligt High Times Indica Strain of the Year, i 2003. Den seneste udmærkelse til AK 47-pot er tredjepladsen i kategorien Hybrid ved High Times Cannabis Cup i 2011 i Amsterdam.

Mexicansk, colombiansk, thailandsk og afghansk genetik alt i én sort?

Den har en andel af THC på 18 %. Dens genetiske baggrund er colombiansk, mexicansk, thailandsk og afghansk. Den genetiske balance er 60 % Sativa og 40 % Indica. Den har en indendørs høst på 525-575 gram og en udendørs høst på 600-650 gram pr. tørret plante. Blomstringstiden er 8 til 9 uger.

Indendørs bliver denne sort et sted mellem 80 og 140 cm. Udendørs er den i en vis udstrækning højere med et minimum på 130 cm til 170 cm. Det bedste tidspunkt for høsten udendørs er i begyndelsen af oktober. Effekten af denne sort er en perfekt kombination af stenet og høj.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 60% Indica 40%

Område: Indendørs

Højde: 80-140 cm

Blomstringstid: 60-65 dage

Udbytte: 525-575 g/m2

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 6322QMP8UF Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen