Purple Queen Automatic

Feminized Autoflowering
Indica effect
Fruity

74,95 kr.449,95 kr.

Purple Queen Automatic er en fornøjelse for øjnene, næsen og sindet. Hun ser strålende ud, dufter fantastisk og frembringer en højest nødvendig eufori.
 

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
174,95 kr.
271,95 kr.
449,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Purple Queen Automatic: Så er det tid til afslapning

Purple Queen Automatic er mere end bare et kønt ansigt. Den lindrende sort når dybt ind i både psyke og kropsvæv for at dæmpe spændinger og mindske stress. Vores avlere har skabt denne lilla skønhed gennem et snedigt valg af forældresorterne Purple Auto – for hendes smukke udseende – og Critical Auto for hendes Indica-dominerede genetiske profil. Derved er Purple Queen Automatic blevet tungt Indica-domineret (80%) og parat til at blæse dig omkuld med afslapning.

Purple Queen Automatics Virkning Og Smagsprofil

Er du ude efter at mindske dit stressniveau? Så skal du ikke lede længere. Vi oplever alle stress, om det er fra arbejde eller familielivet. Løsningen er ofte nogle dybe indåndinger og et dejligt varmt bad. En joint eller en skål med Purple Queen Automatic hjælper dig med at tage din afslapningsrutine et skridt videre. Sortens high letter muskelspændinger, samtidig med at vilde tanker dæmpes og angst nedsættes. Du kan også mærke, at en bølge af eufori begynder at gå i gang ved hvert sug. Dine favoritsange lyder forstærkede, og du fornemmer, at et smil sniger sig henover dit ansigt.

Purple Queen Automatics terpenprofil forstærker rygeoplevelsen markant. Hendes eksotiske og mangfoldige dufte og smage får dig til at nyde nuet. Hendes lilla blomster afgiver aromaer af skunk, frugt og citrus. Hvert hvæs leverer en kontrast af smage i form af sødme, bitterhed og krydderi.

Dyrkning Af Purple Queen Automatic

Purple Queen Automatic bryder løs fra frø til høst på omkring 9 uger. Sorten skal ikke bruge meget plads og kan derfor nemt dyrkes i et lille skab. Hun fremfører et spektakulært show i blomstringsfasen i form af to forskellige fænotyper. Fem ud ti planter viser skygger af dyblilla. Den anden halvdel kan prale af en lækker nuance af mørkegrøn. Indendørs planter kan holdes til 100 cm i højden og stadig producere op til 400 gram/m². Udenfor kan du regne med en højere højde på 140 cm og et udbytte på op til 150 gram pr. plante.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-140 cm (udendørs) 90-130 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 60-65 dage

Udbytte: 100-150 g/plante (udendørs) 350-400 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 16%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): L652IHK8J3 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen