Purple Punch Automatic

Feminized Autoflowering
Indica effect

74,95 kr.529,95 kr.

Purple Punch Automatic er Royal Queen Seeds’ automatisk blomstrende version af den populære Purple Punch.

Denne sort har ligesom sin fotoperiodiske søster en lækker slikagtig smag og er potent nok til at give en meget afslappende virkning. Forskellen er, at du nu kan dyrke denne sort på rekordtid og nyde godt af de andre goder, som en automatisk blomstrende genetik har at byde på.
 

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
205,95 kr.
299,95 kr.
529,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Royal Queen Seeds – Purple Punch Automatic: En lækker auto fuld af smag

Den fantastiske Purple Punch er berømt for sine søde bær- og slikagtige smag, og den kan nu langt om længe fås i en automatisk blomstrende version. Vores avlere hos RQS skabte den automatisk blomstrende version af den populære dessertsort ved at krydse den med Old Skunk Auto. Resultatet blev Purple Punch Automatic – en mægtig sort som man ikke kan få nok af. Den indeholder 75% indica-, 20% sativa- og 5% ruderalis-genetik.

Lækker auto-magi: Purple Punch x Old Skunk Auto

Som en af de nyeste autoer behøver Purple Punch Automatic ikke at stå i skyggen af fotoperiodiske cannabisvarianter, når det kommer til styrke og smag. Den indeholder 19% THC og har en kraftfuld virkning, som for det meste er en fysisk og stenet følelse. Den er perfekt til afslapning om aftenen. Den søde og slikagtige smag blander bær og druer med tærte og friske undertoner og giver en meget behagelig røg.

Dyrkning af Purple Punch Automatic

Old Skunk er kendt for at være hårdfør og har foræret sine stabile groegenskaber til mange andre sorter. Old Skunk er brugt i Purple Punch Autos genetik og sørger for, at denne indica er nem at dyrke i alle miljøer. Den kompakte plante bliver sjældent højere end 100 cm indendørs, og når den dyrkes udendørs, kan du forvente en lidt højere plante på omkring 80-120 cm. Det er ideelle egenskaber til dyrkning på mindre plads, som altaner eller terrasser. Purple Punch Auto spilder ikke tiden, når du først har plantet dit frø. En kort blomstringsperiode på 7-8 uger gør, at du kan høste 10 uger efter spiring. Sorten leverer et pænt udbytte på 350-400 gram pr. m² indendørs og op til 150 gram pr. plante udendørs.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig auto, kan du sætte Purple Punch Auto fra Royal Queen Seeds øverst på din liste over sorter, du vil dyrke i næste sæson!

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-100 cm (indendørs) 80-120 cm (udendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 80-130 g/plante (udendørs) 350-400 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): EIB6FK8DSH Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen