Milky Way F1 Auto

Feminized Autoflowering

194,95 kr.1.266,95 kr.

Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto

Tag på stjernerejse med denne potente F1-hybrid. Milky Way F1 er en kraftfuld hybrid med et højt THC-indhold og masser af velsmagende terpener. Dens hybridkraft vil uden tvivl imponere dig i dit dyrkningsrum eller din haven med stort udbytte, hurtig vækst og fantastisk modstandsdygtighed over for sygdomme og stressfremkaldende miljøer. Når du først har prøvet denne sort, er den svær at glemme.

Vælg pakkestørrelse
194,95 kr.
462,95 kr.
699,95 kr.
1.266,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Milky Way F1: Tag på rumrejse i galaksen med denne kraftfulde F1

Ifølge græsk mytologi blev mælkevejen skabt af gudinden Heras brystmælk. Selvom denne sort er resultatet af menneskelig innovation, vil den hurtigt blive midtpunktet i dit cannabisunivers. Milky Way F1 er en automatisk blomstrende sort og er en af de første ægte cannabis F1-hybrider, der stammer fra flere indavlede linjer. Resultatet blev en uovertruffen ensartethed, imponerende modstandsdygtighed over for sygdomme, høj produktivitet og fantastisk smag og virkning, der vil inspirere dig til at så disse frø igen og igen. Milky Way F1 blev skabt ved at krydse flere indavlede linjer, der deler gener med Blue Mammoth, Blue Dream og Sin Tra Bajo Auto.

Virkninger, smag og aroma af Milky Way F1: Beroligende virkninger og himmelsk smag

Milky Way F1 arvede en kompleks blanding af terpener fra sine forældresorter. De aromatiske molekyler består af myrcen, farnesen, caryophyllen, pinen og limonen, som tilsammen skaber en lækker aroma og smag af metallignende skunk og citrus. Det har resulteret i, at Milky Way F1 har fået titlen som den mest aromatiske sort i vores F1-sortiment. Hvad angår virkningerne, vil denne F1-hybrids høje THC-indhold sende dig på rumrejse. Du kan forvente beroligende og afslappende virkninger i kroppen, og sorten er den perfekte aftennydelse. De lave koncentrationer af CBG og beroligende terpener tager toppen af THC-virkningerne, så du får en behagelige og afbalanceret oplevelse.

Dyrkning af Milky Way F1: Kompakt og pålidelig

Har du pladsmangel? Ingen problem! Milky Way F1 har en gennemsnitlig højde på 70 cm og trives helt fint i et lille hjørne af dit dyrkningsrum eller din have. Denne diskrete automatisk blomstrende sort giver et stort udbytte på ca. 74 dage efter spiring. Uanset om du dyrker i et væksttelt, i et rum indendørs, i et drivhus eller udendørs i potter eller havebede, er disse planter klar til at levere varen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende F1

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 55-75 cm

Høsttidspunkt fra frø: 70-75 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): W8IK9IHL4H Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen